Tragedie evitată în Italia: Un tânăr român a fost salvat din flăcări în ultimul moment

În dimineața zilei de duminică, 27 august, un incendiu s-a declanșat în Labaro, o zonă situată în nordul Romei, determinând evacuarea de urgență a unei clădiri cu trei etaje.

În urma incendiului, un tânăr român în vârstă de 26 de ani a fost dus la spital cu arsuri la mâini și picioare, informează Roma Today.

Alerta a fost dată puțin înainte de ora 06:00 dimineața, când dintr-un apartament situat pe Via Roverbella au început să iasă flăcări.

„Am fost alertați de locatari după ce au observat fum și flăcări venind dintr-un apartament de la parter”, au declarat reprezentanții serviciilor de intervenție.

Reprezentanții Poliției Comisariatului Flaminio, precum și personalul medical 118 au fost, de asemenea, prezenți la fața locului pentru a asigura ordinea și a acorda primul ajutor răniților.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Tânărul nostru conațional a fost salvat de pompieri. El a fost intoxicat cu fum și a suferit arsuri la mâini și picioare, fiind transportat în stare de urgență la Spitalul Sant’Andrea.

Conform primelor investigații, sursa incendiului ar fi fost în bucătăria apartamentului de la parter.

„Se pare că un ibric lăsat pe foc ar fi declanșat această tragedie”, au precizat autoritățile.

Bucătăria a fost complet distrusă și, din cauza pagubelor produse de incendiu, apartamentul a fost declarat neutilizabil în mod temporar.

După ce pompierii au stins flăcările și situația a fost pusă sub control, rezidenții clădirii au fost lăsați să se întoarcă în locuințele lor, odată cu asigurarea securității edificiului.

Distribuie acest articol