Italia: femeie română de 32 de ani își pierde viața în timp ce se îndreaptă spre locul de muncă

Un accident fatal a pus capăt vieții unei tinere românce în vârstă de 32 de ani la Bologna, în zona localității Ozzano. Tragedia s-a produs în dimineața zilei de joi, 31 ianuarie, femeia călătorea la bordul unui Renault Twingo când s-a ciocnit cu o mașină care circula din direcția opusă, de-a lungul șoselei numită „Stradelli Guelfi”. Tânăra româncă și-a pierdut pe loc viața.

Marilena Andreea Luță era originară din Craiova și locuia împreună cu soțul său la Ozzano, în apropierea orașului Bologna. Puțin înainte de ora 8:00 se îndrepta cu mașina spre locul de muncă dar nu a mai ajuns, și-a dat sufletul în urma impactului puternic cu o camionetă care venea din față și în care se afla șoferul împreună cu fetița sa de numai 3 ani. Șoferul camionetei nu a fost rănit dar fetița a fost transportată de urgență la spitalul Sant’Orsola. Din fericire nu a suferit decât răni ușoare.

Agenții rutieri care s-au prezentat la fața locului au declarat inițial ca posibilă cauză a accidentului, gheața subțire care acoperea asfaltul și care ar fi provocat momentul fatal în care Marilena Luță a pierdut controlul volanului.

Mai târziu, Bologna Today scria: „Este exclusă gheața ca posibilă cauză a accidentului, victima, din motive încă necunoscute și care sunt verificate de poliție, a pierdut controlul volanului într-o curbă, intrând pe sensul opus al direcției de mers.”

Ce a făcut ca Marilena să nu mai aibă control asupra mașinii încă nu se știe cu exactitate, cert este că o viață a fost curmată în urma unei clipe fatale și o durere imensă rămâne pentru totdeauna în sufletele celor apropiați.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI