Tragedie într-o familie de români din Italia, fiul de 15 ani găsit de mama sa spânzurat de un copac

Un băiat român în vârstă de 15 ani și-a luat viața în seara zilei de miercuri, 24 octombrie, spânzurându-se de un măslin într-o zonă rurală din Velletri, în apropierea Romei, informează Castelli Notizie.

Tânărul român a fost găsit de mama sa, care, îngrijorată că nu-l vedea întorcându-se acasă a început să îl caute. L-a găsit în jurul orei 19:00, corpul băiatului atârna de o creangă a unui măslin din zona Cinque Archi și era deja decedat.

La fața locului s-au prezentat agenții de la secția de poliție din Velletri împreună cu cei de la Medicina Legală care au confirmat că este vorba despre o sinucidere, precum și personalul sanitar de la 118 care au constatat decesul băiatului.

Băiatul nu a lăsat niciun mesaj scris. Profesorii, directorul liceului „Vallauri” pe care îl frecventa în anul al II-lea, colegii, prietenii, sunt alături de familie în aceste momente grele. Se fac investigații, cu cea mai strictă confidențialitate de către secția de poliție din Velletri, coordonate de Procuratură, pentru a se înțelege motivele care l-au dus pe tânărul de numai 15 ani la un asemenea gest extrem. Tânărul este descris de comunitatea din Velletri ca fiind un băiat educat și de bună credință.

Transmitem pe această cale regretele și condoleanțele noastre familiei îndoliate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI