Italia: Valeriu și-a pierdut viața la numai 43 de ani în timp ce se îndrepta cu mașina spre locul de muncă

Onoranze Funebri Alina

Un bărbat român în vârstă de 43 de ani și-a pierdut viața într-un accident rutier, în zorii zilei de luni, 11 februarie, la Tavarnelle, în provincia Arezzo din Italia. Românul se îndrepta spre locul de muncă, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului. Printre ipotezele polițiștilor este și apariția neprevăzută a unui animal pe șosea.

Valeriu Ciochinică era originar din județul Buzău, iar viața sa s-a sfârșit în curbele dintre Tavarnelle și Mezzavia, pe raza localității Cortona, la jumătatea distanței dintre casă și locul său de muncă. Porțiunea de stradă unde a avut loc cumplitul accident este considerată una dintre cele mai periculoase secțiuni ale șoselei regionale Umbro-Casentinese.

- Continuarea articolului după publicitate -

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 5:00 de dimineață, Valeriu Ciochinică se îndrepta spre locul său de muncă la fabrica Menci din Montecchio Vesponi. Conform primelor investigații efectuate de carabinieri, mașina Alfa 159 a românului a depășit cu bine toate curbele șoselei periculoase, până la ultima, cea dinainte de a intra în linie dreaptă spre Mezzavia. Acolo, Valeriu a pierdut controlul volanului, ca să evite un animal apărut pe șosea sunt de părere autoritățile și s-a izbit puternic cu mașina în malul șanțului de pe marginea drumului. Nu au existat urme de frânare, de aici și ipoteza că românul s-ar fi putut simți brusc rău.

Impactul i-a fost fatal, la sosirea personalului sanitar de pe ambulanță, bărbatul încă mai trăia dar a decedat în timpul operațiunilor de resuscitare.

Accidentul care l-a avut drept victimă pe Valeriu Ciochinică s-a produs pe o portiune de drum cu viraje extrem de periculoase, care „nu permit distragerea atenției”, scrie La Nazione. Dacă pentru partea de sud a șoselei în cauză există un proiect de construcție a unui drum alternativ, la nord de Cortona pe ordinea de zi a lucrărilor publice nu există nimic cu un obiectiv asemănător.

În urma românului Valeriu Ciochinică rămân o soție îndurerată și un copil de numai 3 anișori.

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!