Transformarea uluitoare a unei femei după ce a divorțat: „Am slăbit, m-am dus la sală și m-am îngrijit mai mult”

Emma Sheppard, în vârstă de 42 de ani din Blackpool, Marea Britanie, a traversat o perioadă dificilă după divorțul de soțul ei, cu care fusese căsătorită timp de 18 ani.

Deși inițial devastată de divorț și de plecarea soțului, Emma, mamă a doi copii, a ales să își schimbe viața în mod radical, relatează Daily mail.

Ea și-a schimbat regimul alimentar, a renunțat la fumat, a început să frecventeze sala de sport și și-a creat un cont pe Tinder, experimentând o transformare uimitoare care i-a redat încrederea în sine și i-a adus mult dorita fericire.

photo_2024-02-12_21-14-14
Emma Sheppard, în vârstă de 42 de ani

„M-am căsătorit pentru toată viața. Era el, fetele și munca. Credeam că am făcut tot ce puteam face”, a spus ea.

Emma povestește cum viața de soție o făcuse nefericită, simțindu-se lipsită de valoare și izolată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Relația a început să se deterioreze acum câțiva ani și soțul ei s-a mutat în ianuarie 2021, iar divorțul a fost finalizat în octombrie același an.

A fost foarte rău după ce a plecat, m-a distrus cu adevărat. M-am simțit fără valoare – aveam atacuri de panică”, a recunoscut ea.

Nu aveam încredere în mine și eram izolată. Pur și simplu existam, munceam pentru a plăti facturile și doar treceam prin viață. Într-o zi, însă, m-am trezit și am gândit: Provin dintr-o familie de femei puternice, sunt liberă și pot face ca viața mea să fie altfel”.

A început prin a-și revizui garderoba, optând pentru ținute mai colorate și feminine, și a redus semnificativ consumul de tutun, de la 20 de țigări pe zi la doar patru.

Emma a adoptat o dietă sănătoasă, cu preparate făcute în casă și a adoptat un orar regulat de exerciții fizice. A început să meargă la sala de sport pentru antrenamente cu greutăți și cardio de cinci ori pe săptămână.

Reflectând asupra căsniciei sale, femeia recunoaște că, deși credea că este fericită, în realitate se simțea emoțional detașată, preocupată constant să aibă grijă de ceilalți:

Înainte, mereu am muncit din greu și am avut grijă de toți ceilalți. Dar, într-o zi, după ce ne-am despărțit, mi-am dat seama că a venit rândul meu.

Arătam bătrână și epuizată, dar acum îmi trăiesc cea mai bună perioadă din viață. Sunt fericită și arăt complet diferit!”, a spus femeia.

Acum, după transformare, se simte „ca și cum aș pluti pe aer”, trăindu-și viața la maxim și bucurându-se de fiecare moment.

Deși nu și-a găsit încă un partener, Emma se bucură de atenția pe care o primește pe Tinder, inclusiv de la un bărbat care a pretins că a participat la emisiunea “Love Island”.

Acesta i-a făcut complimente, evidențiind cât de tânără arată pentru vârsta ei de 42 de ani, ceea ce pentru Emma a fost atât surprinzător, cât și amuzant.

Emma este acum un exemplu de inspirație pentru mulți, demonstrând că este posibil să te reinventezi și să găsești fericirea și împlinirea personală chiar și după momente dificile în viață. Ea a mai transmis:

Totul despre mine este complet diferit acum. Oamenii spun că arăt incredibil comparativ cu înainte, și cred că este pentru că sunt atât de fericită pe dinăuntru.

Cel mai ciudat lucru este că am crezut cu adevărat că eram fericită când eram căsătorită. Acum îmi dau seama că eram emoțional detașată atunci pentru că eram atât de ocupată să am grijă de toți.

Acum doar zâmbesc tot timpul. Și acesta este doar începutul!