Trapani – tânăr român de 18 ani decedat pe loc în urma unui accident cu scooterul.

Asfaltul a făcut o nouă victimă în comunitatea românească în seara zilei de sâmbătă, 14 ianuarie, 2017, în jurul orei 23:00, în zona Sant’Anna din Marsala, provincia Trapani, un tânăr cetățean român de doar 18 ani a decedat pe loc în urma unui accident tragic cu scooterul. Între accidente, sinucideri, împușcături, incompetență medicală și alte cauze, numărul persoanelor de cetățenie română decedate în Italia, în numai 15 zile de la începutul acestui an, se ridică la 11, dacă nu mai multe, și asta numai din ceea ce s-a relatat până astăzi în presa italiană.

Accidentul de sâmbătă seară a avut loc pe o stradă în apropierea bisericii Santo Padre delle Perriere, la circa zece kilometri sud de centrul localității Marsala, unde tânărul nostru român, cu inițialele D.M. transmise de autorități presei, se pare că a pierdut controlul scooterului și a căzut. Căzătură care i-a provocat o fractură a coloanei vertebrale, în zona gâtului, acesta murind imediat, făcând orice tentativă a medicilor de a-l readuce la viață să fie inutilă.

Anchetatorii iau în considerare mai multe posibilități, în acest moment, chiar și aceea ca în accident să fie implicat și un alt autovehicul, însă primele teorii pun cauza accidentului pe seama asfaltului alunecos sau a unei găuri în asfalt care ar fi provocat dezechilibrarea scooterului. Cert este, din relatările carabinierilor, că D.M. nu purta cască de protecție la momentul accidentului.

Corpul neînsuflețit al tânărului român a fost dus la morga cimitirului din localitate în așteptarea funeraliilor.

Distribuie acest articol