Trei femei au devenit prietene foarte bune după ce au descoperit că au o relație cu același bărbat

Trei femei din Marea Britanie, Kirsty Harding, Chloe Allen și Kylie Hubbard au devenit prietene foarte bune după ce au descoperit că au fost înșelate în același timp de același bărbat.

700-20231204164937
De la stânga la dreapta: Kirsty Harding, Chloe Allan, Kylie Hubbard. Sursă foto: NNP/DailyMail.co.uk.

Kirsty, în vârstă de 36 de ani și care lucrează ca directoare la o grădiniță din Sunderland, Anglia, l-a cunoscut pe Paul Sandow, 35 de ani, prin intermediul unui site de matrimoniale, crezând că și-a găsit sufletul pereche.

Potrivit Daily Mail, cei doi au început imediat o „relație exclusivă”, dar, după doi ani, Kirsty a aflat adevărul despre bărbatul de care se îndrăgostise.

sandow-20231204
Paul Sandow, 35 de ani. Sursă foto: NNP/DailyMail.co.uk.

Chloe, 24 de ani și lucrătoare în managementul deșeurilor din Washington, o localitate din comitatul Tyne and Wera, tot în Marea Britanie, avea și ea o relație cu Sandow în același timp.

Ea a început să suspecteze că bărbatul de 35 de ani o înșela când a făcut legătura dintre numele lui Kirsty și un contact salvat în telefonul lui sub pseudonimul „Kevin”. Inima ei a fost zdrobită când a sunat la număr și a înțes că Kevin era, de fapt, Kirsty.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cele două s-au întâlnit, au început să țină legătura prin mesaje și au planificat momentul în care vor renunța la Sandow, stabilind chiar și un semnal – un emoji cu pahar de prosecco – pentru a indica momentul în care pot interacționa fără să-l alerteze.

După ce Kirsty l-a confruntat pe Sandow și i-a spus că „totul s-a terminat”, bărbatul a început să o bombardeze cu mesaje și să o amenințe cu un cuțit, potrivit declarațiilor date de femeie.

Sandow a fost arestat ulterior și acuzat de hărțuire. În timpul procesului, Kylie, 35 de ani și care locuiește tot în Sunderland, a aflat și ea că a fost înșelată de Sandow când a văzut numele lui pe un document de cauțiune primit de la tribunal.

Sandow a recunoscut hărțuirea și a primit o pedeapsă cu suspendare la Curtea Coroanei din Newcastle, după patru ani de întârzieri.

Deși Kirsty consideră că pedeapsa a fost prea blândă, a spus: „Este incredibil să îți faci prieteni noi prin intermediul infidel”.

Ea a declarat, pentru ziarul The Sun: „Singurul lucru bun care a rezultat din toate astea este prietenia noastră”.

Sandow, care acum lucrează ca scafandru de scoici în Orkney și are o nouă iubită, a acuzat femeile că s-au aliat împotriva lui.

El a negat „categoric” acuzațiile lor și a spus că procesul a fost „fictiv”.

@rotalianul