Trei români arestați în Italia, au dat o lovitură de 20 000 de euro într-o tutungerie

Carabinierii din localitatea italiană Cremona, în colaborare cu colegii din Crema, ambele situate în regiunea Lombardia, au arestat în cursul zilei de marți, 27 iulie 2021, trei bărbați care au dat o spargere în urma căreia au păgubit o tutungerie cu circa 20 000 de euro.

Potrivit presei locale, este vorba despre trei cetățeni români cu vârste cuprinse între 29 și 33 de ani, toți trei fiind rezidenți în România.

Militarii italieni i-au oprit pe conaționalii noștri în timp ce se deplasau la bordul unui autoturism Land Rover Discovery, iar în urma unei percheziții asupra mașinii, înregistrată pe numele unui al patrulea român care nu era cu ei, oamenii legii au găsit diferite produse furate din tutungeria spartă.

Mai exact, carabinierii au găsit 250 de cartușe de țigări de diferite mărci, 40 de pachete de lozuri de răzuit, diferite scule care, foarte probabil, au fost folosite pentru a pătrunde în exercițiul comercial, precum și suma de 190 de euro în numerar.

Carabinierii au găsit bunuri în valoare de 20 000 de euro în mașina românilor.

În urma acestor descoperiri, forțele de ordine au deschis o anchetă și au descoperit astfel că produsele fuseseră furate în cursul nopții de luni spre marți dintr-o tutungerie din Viadana, o localitatea din provincia Mantova.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Proprietara tutungerie a recunoscut produsele furate, iar din constatările făcute de anchetatori reiese că valoarea bunurilor furate se ridică la circa 20 000 de euro.

Cei trei infractori români au fost denunțai la Parchetul din Cremona pentru furt agravat în complicitate, mai precizează sursa locală.

@rotalianul