Trei români fără adăpost morți în Italia în numai 48 de ore. Unul dintre ei găsit în fața unei biserici

Trei români care dormeau pe stradă sau în clădiri abandonate au murit în Italia în ultimele 48 de ore, doi la Roma, în vârstă de 30 și respectiv 65 de ani și un altul la Rimini, decedat la 44 de ani.

Ioan Eduard Dan avea 30 de ani și a fost găsit fără viață în fața unei biserici din centrul istoric al Romei, informează Roma Today

Bărbatul își petrecea zilele și nopțile în zona dintre piazza Navona și Campo de ‘Fiori. Trupul neînsuflețit a fost descoperit în dimineața de miercuri, 14 septembrie, la ora 09:00, de operatorii ecologici care făceau curățenie pe bulevardul Corso Vittorio Emanuele II.

Conaționalul nostru era așezat și acoperit cu o pătură, în față la Biserica Nouă (Chiesa Nuova). În buzunarele sale a fost găsit un document de identitate pe numele Ioan Eduard Dan, iar bărbatul a fost recunoscut și de un preot de la comunitatea Sant’Egidio, care îi ajută pe cei nevoiași.

Cadavrul nu prezenta semne de violență, iar medicul legist, după o primă verificare, a emis ipoteza unei morți naturale. Bărbatul era cunoscut drept un consumator de alcool.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În așteptarea rudelor, corpul fără viață al conaționalului nostru a fost încredințat de autoritățile judiciare serviciilor funerare ale Primăriei din Roma.

Mircea Drăgan avea 65 de ani și a murit în seara zilei de luni, 12 septembrie, în timp ce traversa via Salaria la Roma, informează Canale Dieci

Accidentul rutier mortal a avut loc la kilometrul 13+300, în direcția Monterotondo, cu puțin timp înainte de ora 21:00.

Mircea Drăgan, un român fără adăpost, a fost surprins de un SUV în timp ce traversa strada. La volanul SUV-ului, un Hyundai i20, se afla un șofer în vârstă de 25 de ani. Tânărul, care se pare că circula cu viteză mare, a lovit pietonul în plin.

Impactul puternic nu i-a lăsat românului nicio șansă de supraviețuire, Mircea Drăgan a murit pe loc, din cauza rănilor grave suferite. Mașina a fost sechestrată, iar cadavrul pus la dispoziția autorității judiciare.

Un alt bărbat român, în vârstă de 44 de ani, al cărui nume nu a fost dat publicității, a murit la Rimini sub ochii concubinei sale, informează TR24

Bărbatul a murit în seara de luni, 12 septembrie, după ce s-a simțit brusc rău. Conform celor declarate de concubina sa, avea probleme cardiace.

Cei doi dormeau într-o clădire abandonată din zona Marano, la granița dintre Rimini și Riccione. Femeia a fost cea care a chemat ajutoare.

Personalul sanitar a încercat să-l readucă la viață pe român, dar inima lui s-a oprit pentru totdeauna.

Pe lângă ambulanța de la 118, la fața locului au sosit și agenții Poliției de Stat.