Trei surori moldovence adoptate în străinătate: „Ajutați-ne să-i găsim pe cei care ne-au dat viață!”

Trei surori născute în Republica Moldova și adoptate de mici în Statele Unite ale Americii își caută acum părinții biologici și rudele din țara natală. Maria, Alina și Sofia au fost adoptate de la orfelinatul din Cupcini și știu că părinții lor se numeau Garbur Serghei și Gabur Alla.

„Vă rog să ne ajutați să îi găsim pe cei care ne-au dat viață. Știm că ușor nu le-a fost”, este apelul făcut de către una dintre surori pe pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Anunțul a fost făcut de Maria, care deține câteva informații personale și despre părinții biologici. Ea menționează că s-a născut la 13 septembrie 1990, în Edinet și până în anul 1996 a locuit în localitatea Soldănești. Ulterior, a fost adoptată împreună cu surorile ei, Sofia și Alina Garbur de la orfelinatul din Cupcini.

Tatăl lor s-a născut în 1967, în Climăuți Jos (Orhei). Mai știe că bunicii de pe tată se numeau Mihai și Maria.

„Vă rog să ne ajutați să îi găsim pe cei care ne-au dat viață. Știm că ușor nu le-a fost”, a menționat Maria în anunțul pe care îl redăm integral mai jos:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Vă salutăm din AMERICA!
Numele meu la naștere a fost GARBUR MARIA, născută în 13 septembrie 1990, în EDINET, REPUBLICA MOLDOVA, din părinții biologici GARBUR SERGHEI și GARBUR ALLA. Am fost adoptată împreună cu surorile mele SOFIA și ALINA GARBUR de la orfelinatul din CUPCINI, dar am locuit până în 1996 în SOLDANESTI – REPUBLICA MOLDOVA. Tatăl nostru este născut în 1967 în CLIMAUTI JOS ( ORHEI) și pe părinții lui îi chema MIHAI și MARIA, care acum sunt decedați.

Vă rog să ne ajutați să îi găsim pe cei care ne-au dat viață. Știm că ușor nu le-a fost.
Vă rog, DISTRIBUIȚI anunțul meu poate cu ajutorul vostru vom reuși să îi găsim!
Vă mulțumesc frumos!”