Trei trucuri pentru a cumpăra cele mai ieftine bilete de avion

Călătoria cu avionul poate fi mai ieftină dacă biletul este cumpărat la momentul potrivit și pentru ziua potrivită. Site-ul momondo.ro, după ce a analizat peste 100 de milioane de oferte pentru mii de zboruri, ne recomandă să ținem seamă de trei aspecte pentru a putea beneficia de cele mai ieftine prețuri la bilete, în călătoriile noastre:

  1. Să rezervăm biletul cu 60 de zile înainte de plecare. Vom economisi astfel, circa 30% din prețul maxim la care va ajunge valoarea biletului respectiv.
  2. Să călătorim în ziua de marți a săptămânii. Vom economisi circa 12%.
  3. Să călătorim în perioada de după-amiază a zilei, spre seară. Vom economisi circa 8% din prețul maxim la care va ajunge biletul pentru destinația noastră.

Pentru a vă cumpăra bilete cât mai ieftine de avion, părerea noastră este că ar trebui să luați în considerare nu doar perioada călătoriei, dar și locaţia, firma de transport cu care intenționați să călătoriți, precum şi multe alte aspecte, pe care le puteți citi în acest articol: Călătoriți cu avionul? Iată cum puteți să cumpărați cele mai ieftine bilete

Distribuie acest articol