Trento – bărbat român de 53 de ani găsit mort în locuința sa de către fosta soție

Un cetățean român în vârstă de 53 de ani a fost găsit mort în locuința sa din via Venezia, în localitatea Avio, provincia Trento, în dimineața zilei de luni, 27 martie 2017.

Conaționalul nostru se pare că a suferit un accident în dimineața zilei de duminică, când s-a lovit la cap în urma unei căzături în interiorul locuinței sale, așa cum a declarat autorităților un alt bărbat, tot de naționalitate română, care locuia în același apartament cu bărbatul decedat.

După accident, ajutat de conaționalul cu care împărțea apartamentul, s-a așezat în pat unde a rămas tot restul zilei de duminică. Luni dimineața, colegul său de apartament s-a oferit să-l ducă la spital, însă acesta a refuzat, rugându-l în schimb pe colegul său să cheme fosta soție a bărbatului accidentat.

Colegul a chemat fosta soție, așa cum i-a cerut, apoi a plecat la muncă, relatează L’Adige.it, dar când femeia a ajuns la locuința fostului soț, l-a găsit pe acest decedat, pe patul său. Femeia a sunat la 118 pentru ajutor, după care o ambulanță și un elicopter s-au prezentat de urgență la locuința conaționalului nostru, însă pentru acesta nu mai era nimic de făcut, medicii fiind nevoiți să constate decesul.

Asupra cazului investighează acum carabinierii din localitate dar ipoteza cea mai probabilă care aceștia o iau în considerare pentru moment este că bărbatul ar fi murit, într-adevăr, din cauza loviturii suferite la cap în urma accidentului de duminică dimineața.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI