Treviso: bărbat român își surprinde soția cu un bărbat italian. Amantul italian internat în stare gravă la spital

Un bărbat italian de 46 de ani a fost internat în stare gravă la spitalul Ca’ Foncello din Treviso, în noaptea de marți spre miercuri, 27 decembrie 2017, după ce a fost bătut până la sânge de un bărbat român de 40 de ani.

Conform ziarului local Treviso Today, bărbatul român și-ar fi surprins soția, româncă și ea, împreună cu amantul italian în locuința cuplului român din via Pisa, localitatea Treviso. Cuprins de furie și de gelozie, conaționalul nostru a început să-l agreseze pe bărbatul italian cu brutalitate, masacrându-l cu pumnii și picioarele.

Din primele relatări reiese că femeia română și bărbatul italian aveau o relație amoroasă de ceva timp, relație despre care bărbatul român nu știa nimic până când nu i-a prins în flagrant, în jurul orei 2.00 din noaptea de marți spre miercuri. Doar intervenția polițiștilor, chemați de un locatar din aceeași clădire, l-a făcut pe bărbatul român să se oprească înainte de a-l ucide pe amantul soției sale, menționează o altă sursă.

La fața locului a intervenit apoi și o ambulanță care l-a intubat pe bărbatul italian și l-a transportat la secția Urgențe a spitalului menționat mai sus, unde medicii au declarat că se mențin rezervați pentru moment în privința stării sale.

Bărbatul român a fost denunțat pentru vătămare corporală gravă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol