Tristețe fără margini la înmormântarea tânărului român mort în Italia într-un accident rutier. Mesajul fratelui său

Tristețe, lacrimi și durere la înmormântarea lui Adrian Cristian Iacob, care la numai 25 de ani a murit într-un tragic accident rutier petrecut luni, 12 aprilie, la Subbiano, în provincia Arezzo. Cristian se îndrepta cu autoturismul personal spre locul de muncă. Lângă el se afla fratele său în vârstă de 23 de ani care a scăpat cu viață și se află la spital.

Familia Iacob este stabilită în Italia de peste 15 ani și este foarte cunoscută și respectată la Santa Mama, o fracțiune a localității Subbiano, unde vineri au avut loc funeraliile tânărului nostru conațional.

În jurul orei 12:00, la capela din Santa Mama a fost organizată o slujbă ortodoxă după care Cristian a primit ultimul salut de la prietenii și familiarii săi, distruși de durere. A lipsit doar fratele său, Florentin, care în tragicul accident era cu el în mașină și care acum este încă internat în stare gravă. Viața sa este însă în afara oricărui pericol au transmis medicii de la spitalul Scotte din Siena.

Episcopul Riccardo Fontana, prin vocea preotului din Subbiano, a transmis un mesaj de condoleanțe familiei îndoliate.

Ancheta privind cauzele accidentului nu s-a încheiat încă. Cert este că mașina în care se aflau cei doi tineri români s-a ciocnit frontal cu un autoturism marca Mercedes GLC, condus de un bărbat italian, Roberto Giotti, în vârstă de 73 de ani.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La trei zile după accident Florentin Iacob a făcut următorul apel pe Facebook:

Pe 12 aprilie, la ora 13:35/40, am avut un accident violent pe strada 71 în direcția Rassina, în care fratele meu Cristian și-a pierdut viața la numai 25 de ani… în primul moment când am cerut ajutor mi-a apărut în față un bărbat de aproximativ 50 de ani, cam 160 cm înălțime care mi-a dat geanta mea care ajunsese în mijlocul drumului…
Aș dori din toată inima ca această persoană să mă contacteze sau oricine altcineva are informații, fotografii, videoclipuri care mă pot ajuta să clarific tot ce s-a întâmplat în acel moment tragic, vă rog din toată inima să mă ajutați pe mine și familia mea să înțelegem dinamica accidentului și tot ceea ce se poate ști, important sau nu, pentru a înțelege cum s-au petrecut lucrurile… mulțumesc mult tuturor celor care ne vor ajuta în această situație tragică.. Las numărul meu personal sub 3497140473 și cel al familiei mele: 3451420022/3668181366.

Distribuie acest articol