Tristețe mare la moartea unei românce din Italia: „Am sperat să te faci bine, dar boala te-a învins”

Comunitatea românească din provincia Pistoia este alături de familia româncei Luminița Mariana Butnaru, iubită mamă, bunică și soție, care a murit sâmbătă noaptea la vârsta de 49 de ani. Luminița s-a stins la spitalul din Lucca, după o boală cruntă împotriva căreia a luptat un an și jumătate, scrie Il Tirreno.

Luminița Mariana Butnaru s-a mutat la Pistoia, în Toscana, cu zece ani în urmă și lucra ca îngrijitoare. Era o fire sociabilă, zâmbitoare, întotdeauna cu un cuvânt bun și de mângâiere pentru persoanele vârstnice pe care le îngrijea. Despre românca noastră cei care o cunoșteau mai spun că era o femeie specială și că toți cei din jur o iubeau și o respectau pentru caracterul său frumos și comportamentul onorabil.

Luminița a fost înmormântată astăzi la ora 15:30.

O plânge soțul, cei trei fii și nepoțeii. Mesajele de condoleanțe ale copiilor săi, ale rudelor și prietenilor sunt nenumărate:

„Anunțăm cu durere și tristețe în suflet trecerea în neființă a mamei noastre Luminita Mariana Butnaru”, scriu copiii Luminiței pe pagina de Facebook.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Prietenele își exprimă și ele regretul:

„Ai lăsat o mare durere în sufletele noastre, o să ne aducem aminte mereu cu drag de tine.”

„Cât am sperat în vindecarea ta, Luminița… – scrie o prietenă – cât am trăit cu speranța că vei avea putere să învingi boala cruntă, dar nu ai reușit. O să fii mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace!”

Foto: Luminița Mariana Butnaru – profilul Facebook