Udine – bărbat român violează fosta soție, întoarsă pentru a ajuta fiica gravidă, apoi se sinucide

Un bărbat român în vârstă de 50 de ani a fost găsit în după-amiaza zilei de marți, 4 aprilie 2017, spânzurat de o grindă în locuința sa din Udine, unde era rezident.

Conform ziarului Corriere della Sera, bărbatul era separat legal de fosta soție de la începutul anului 2016 iar aceasta se mutase în altă țară după separare. Fiica celor doi, care locuiește și ea la Udine și care în prezent este gravidă, ar fi avut nevoie de ajutor, motiv pentru care mama sa s-a întors în Italia, pentru a o susține pe durata sarcinii.

Întoarsă la Udine, femeia s-ar fi înțeles cu fostul soț să locuiască în aceeași casă cu el pe durata șederii acesteia în Italia, casă în care locuiau împreună și înainte de separare.

În seara zilei de luni, 3 aprilie 2017, bărbatul s-a întors acasă de la muncă și a găsit femeia vorbind la telefon, relatează autoritățile, lucru care se pare că l-a făcut pe bărbat să devină gelos. În urma unei discuții aprinse, bărbatul ar fi agresat fosta soție apoi a aruncat-o pe canapea și a constrâns-o să facă sex cu el.

Reușind să fugă de el, într-un final, bărbatul a urmărit-o și a blocat-o din nou, cerându-i acesteia cu insistență să-i arate telefonul. În timp ce el era ocupat să controleze telefonul fostei sale soții, femeia a reușit să fugă din nou și să se refugieze într-un restaurant din apropiere. Proprietarul restaurantului, care auzise deja urletele femeii înainte ca aceasta să intre în restaurant, a cerut intervenția carabinierilor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Sosiți la fața locului, carabinierii au condus-o pe femeie la casa fiicei sale, femeia fiind dusă apoi la spital, unde medicii i-au prescris 20 de zile de recuperare, în urma agresiunii subite din partea fostului soț.

În după-amiaza zilei de marți, după ce au ascultat mărturia femeii, carabinierii s-au deplasat la casa fostului soț, unde a avut loc agresiunea, pentru a investiga cazul. Intrați în casă, însă, aceștia au găsit corpul fără viață al bărbatului român spânzurat de o grindă.

La fața locului, însă, nu a fost găsit niciun bilet de adio, relatează Corriere della Sera.

@rotalianul