Udine – doi tineri români de 18 și 20 de ani morți într-un accident rutier. Alte patru persoane rănite grav

Un accident rutier foarte grav a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 14:30, în localitatea Varmo, pe strada care duce spre localitatea Lignano, unde trei automobile s-au ciocnit, ducând la moartea a doi tineri români și rănirea a altor 4 persoane.

Potrivit primelor relatări, cei doi tineri români în vârstă de 18 și 20 de ani și rezidenți de mult timp în regiunea Friuli, se aflau la bordul unui automobil marca BMW.

Ajuns în fața unui blocaj rutier organizat de carabinieri, care îi cerea să oprească, șoferul mașinii BMW a accelerat brusc și a pierdut controlul volanului, lovindu-se puternic de un automobil Volkswagen Golf dar și de unul Mercedes.

Cei doi băieți români au fost aruncați în afara autovehiculului la o distanță de zeci de metri și au decedat pe loc, în urma impactului puternic, relatează ziarul online Udine Today.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Rănit foarte grav și șoferul automobilului Golf, un bărbat italian rezident în Udine, care a fost transportat cu elicopterul la spitalul Cattinara din Trieste. Cei trei pasageri din automobilul Mercedes au fost răniți grav și ei dar nu se află în pericol de moarte.

Carabinierii de la unitatea din Latisana și agenții de la Poliția Locală din Codroipo anchetează acum pentru a determina cu exactitate circumstanțele în care a avut loc teribilul accident.

Distribuie acest articol