Un bărbat din Italia a stat patru zile fără apă și mâncare după ce a căzut din pat în dormitor. Nu se mai putea ridica

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din localitatea italiană Rolo, provincia Reggio-Emilia din Emilia-Romagna, a stat fără mâncare și apă timp de patru zile după ce a căzut în dormitorul său și nu a mai reușit să se ridice.

Departe de telefonul mobil și fără ca strigătele lui de ajutor să fie auzite de cineva, el a reușit să supraviețuiască în condiții deosebit de dificile, informează Il Resto del Carlino.

Alarma a fost declanșată abia după câteva zile, când o rudă care a trecut să-l salute nu a primit niciun răspuns din interiorul apartamentului și a decis să alerteze serviciile de urgență.

Echipele de la Crucea Roșie din Fabbrico și pompierii din Guastalla au ajuns la locul indicat, în Rolo, pentru a putea intra în apartament și a începe operațiunile de salvare. Salvatorii au pătruns în locuință prin intermediul unei ferestre.

Condițiile din interiorul apartamentului erau îngrozitoare, precizează sursa citată, bărbatul trăind fără energie electrică și nici măcar apă curentă, probabil din cauza unor probleme la conducte.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mai mult, în toată locuința era murdărie și degradare. Pompierii au trebuit să folosească măști de protecție pentru a putea ajunge la victimă și a-i acorda primul ajutor.

Personalul medical i-a acordat apoi îngrijirile necesare, în special pentru unele leziuni costale și un traumatism ortopedic la încheietura mâinii, probabil provocat de căderea accidentală în casă. De asemenea, bărbatul suferise efectele unei perioade de patru zile fără alimente și apă.

În fața acestui tablou dezolant, pompierii au declarat apartamentul nelocuibil, în special din cauza lipsei de servicii de bază precum energia electrică și apa. Poliția a intervenit de asemenea pentru a efectua mai multe verificări.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la departamentul de urgență al spitalului din Guastalla, în stare de gravitate medie.