Un bărbat din Italia și-a ucis soția, apoi a lăsat fetița de 3 ani unui coleg și s-a sinucis

Un eveniment tragic a avut loc astăzi, 28 octombrie 2023, în localitate italiană Rivoli, provincia Torino din Piemonte, unde un bărbat și-a ucis soția în propria lor casă situată pe via Monte Bianco, la intersecția cu via Gradisca.

Annalisa D’Auria e Agostino Annunziata
Agostino Annunziata și Annalisa D’Auria. Sursă foto: torinotoday.it.

Conform primelor informații relatate de Torino Today, victima este Annalisa D’Auria, în vârstă de 32 de ani, mamă a unei fetițe de numai 3 anișori făcută cu bărbatul care a ucis-o, Agostino Annunziata, în vârstă de 36 de ani.

Agostino a omorât-o pe Annalisa provocându-i o rană gravă la gât, după care părăsit apartamentul cu fetița lor în brațe și s-a îndreptat către locul său de muncă, la firma Massifond din localitatea Orbassano.

Acolo, el a încredințat copila unui coleg și, sub un pretext fals, s-a îndepărtat. Ulterior, bărbatul de 36 de ani s-a sinucis aruncându-se de pe un siloz.

Potrivit agenției de presă ANSA, înainte de a-și lua viața, Agostino și-ar fi sunat mama, care trăiește în regiunea Calabria, și i-a povestit ce s-a întâmplat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia a sunat la 118 pentru a solicita ajutor medical, iar paramedicii au alertat și carabinierii.

Omicidio Rivoli via Monte Bianco 5
Oamenii legii sunt la fața locului și investighează crima. Sursă foto: torinotoday.it.

Cadavrul soției a fost descoperit apoi de pompierii și carabinierii interveniți la locuința cuplului. În prezent, carabinierii din Rivoli sunt la locul incidentului și continuă investigațiile