Un bărbat și o femeie, uciși de tren în Italia. Corpurile găsite după două ore de căutări

Două persoane, un bărbat și o femeie, ambii în jur de 50 de ani, au sfârșit tragic sub roțile unui tren în seara zilei de luni, 11 decembrie.

Incidentul s-a petrecut în apropierea unui pasaj la nivel în localitatea Quattro Venti, parte a comunei Curtatone, situată la periferia orașului Mantova, pe linia feroviară ce unește Mantova de Milano, menționează Today.

Trenul de pasageri implicat în incident venea de la Milano și se îndrepta spre Mantova, călătorind cu o viteză de aproximativ 130 de kilometri pe oră.

Impactul a avut loc în jurul orei 22:00, iar trenul a reușit să oprească la o distanță scurtă după pasaj.

În urma coliziunii, șeful de tren a inițiat căutări, ajutat de o lanternă, în încercarea de a înțelege ce s-a întâmplat. Condițiile meteo dificile, cu ceață densă și întuneric, au complicat operațiunile de căutare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La început, au fost descoperite urme de sânge pe șine, iar corpurile victimelor au fost găsite ascunse printre tufișuri, abia după miezul nopții, la câțiva metri distanță de locul impactului.

Circulația feroviară pe linia respectivă a fost temporar suspendată. La fața locului au intervenit agenții Polfer și Polstrada.

Pasagerii aflați în tren au fost evacuați și transportați cu autobuzele la stația de tren din Mantova.

Autoritățile sunt în prezent în proces de investigare pentru a clarifica circumstanțele evenimentului și pentru a determina dacă a fost vorba de un act intenționat sau de un accident nefericit.