Un cadavru a zăcut mai multe zile în fața unei case. Confundat cu o decorațiune de Halloween

Robert Owens, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit decedat în apropierea unei case abandonate din North Carolina, SUA, corpul său în stare avansată de descompunere fiind confundat cu o decorațiune de Halloween.

Skynews Robert Paul Owens Death 6326705
Robert Paul Owens, bărbatul al cărui cadavru a fost confundat cu o decorațiune de Halloween. Surs foto: Sky News.

Ceea ce face și mai șocantă această descoperire este faptul că un grădinar local a tuns iarba din jurul trupului, presupunând că este o glumă sau o decorațiune pentru sărbătoarea de Halloween.

Potrivit ziarului britanic The Independent, care citează presa americană, Owens a fost găsit cu fața în jos, pe gazon.

Familia tânărului, vizibil afectată, cere răspunsuri referitoare la cum a putut corpul să rămână neobservat pentru atâta timp.

Ultima dată l-au văzut pe Robert la data de 1 octombrie 2023. Haley Shue, sora lui Owens, într-un interviu acordat postului local Queen City News, a declarat că poliția nu suspectează că ar fi vorba de o crimă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
2023101920476
Rudele bărbatului găsit mort. Sursă foto: independent.co.uk.

Cu toate acestea, un muncitor în construcții a declarat că a observat pe corpul lui Owens „tăieturi și zgârieturi” care semănau cu răni defensive.

„Nu știu cum poți să tunzi gazonul pe lângă cineva și să presupui că este o decorațiune de Halloween la o casă în care nu locuiește nimeni”, a spus sora bărbatului.

2023101920477
Casa în fața căreia a fost găsit cadavrul. Sursă foto: independent.co.uk.

Deși familia lui Owens a recunoscut că acesta obișnuia să consume substanțe ilegale, se așteaptă la rezultatele anchetei poliției.

„Un muncitor din construcții ne-a spus că avea tăieturi și zgârieturi pe brațe, ca și cum ar fi avut răni defensive”, a adăugat ea.

„Nepoții și nepoatele îl iubesc, iar el tocmai îi cumpărase nepotului meu o jachetă pe care nici nu a avut șansa să i-o dea. Dorim răspunsuri”, a mai precizat sora victimei.

Șeful Poliției din China Grove a declarat că va primi mai multe informații în această săptămână și așteaptă încă rezultatele autopsiei.