Un cuplu a găsit un inel cu diamante pe un aeroport din Italia, după care a fost denunțat pentru furt

Un cuplu a fost denunțat pentru furt după ce a găsit un inel prețios cu diamante în aeroportul din Catania și s-au îmbarcat în avion, făcându-se că nu știu nimic. Inelul fusese pierdut de o pasageră care stătea în fața lor și îl scăpase în timpul controalelor de îmbarcare.

Pasagera a descoperit pierderea abia după ce a ajuns la destinație și a denunțat dispariția inelului.

Incidentul a avut loc săptămâna trecută în apropierea controalelor de securitate din aeroportul Catania-Fontanarossa.

Proprietara inelului se pregătea să treacă de controlul de securitate când i-a căzut bijuteria, un inel de aur alb cu trei diamante. Femeia nu și-a dat seama imediat că a pierdut prețioasa bijuterie și s-a îmbarcat în avion, descoperind doar la destinație că nu o mai avea.

Femeia a denunțat imediat dispariția inelului autorităților, indicând zona în care ar fi putut să-l piardă. Investigațiile efectuate de Poliția de frontieră, cu ajutorul imaginilor filmate de camerele de supraveghere, au dezvăluit rapid că inelul fusese luat de un bărbat și o femeie care au plecat și ei de la aeroportul din Catania. În loc să îl predea personalului aeroportuar după ce l-au găsit, au considerat că e mai bine să păstreze prețiosul inel pe care femeia l-a pus repede pe deget.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi fost cel care a observat inelul și l-a ridicat de pe podea, dându-l imediat soției sale. Aceasta l-a pus imediat pe deget, iar cei doi soți au mers împreună spre îmbarcarea pentru Milano Malpensa.

Identificați și contactați de forțele de ordine, soții au recunoscut fapta predând inelul polițiștilor. Bijuteria a fost confiscată în așteptarea returnării către proprietara sa. Autoritățile judiciare locale au fost informate, iar cuplul a fost denunțat pentru furt în concurs.