Un italian a crezut că a câștigat peste 64 de milioane de euro la loterie după ce un ziar a publicat numerele greșite

Un pensionar italian care locuiește în Roma, a trăit două șocuri emoționale, unul după altul, după ce a crezut că a câștigat o sumă enormă de bani la loteria Superenalotto din Italia, apoi a aflat că nu câștigase nimic de fapt.

Conform ziarului La Repubblica, totul a început în seara de 20 februarie 2024, când bătrânul, identificat cu inițialele numelui L.B. și în vâstă de 87 de ani, a ales să joace la loterie, optând pentru două serii de numere.

În dimineața următoare, conform rutinei sale zilnice, a cumpărat câteva ziare, iar într-unul local a găsit publicată o serie de numere extrase care păreau să coincidă perfect cu cea de-a doua serie jucată de el: 4, 9, 25, 30, 57, 66.

Crezând că norocul i-a surâs la maxim, L.B. a exclamat plin de bucurie: „Am reușit! Am câștigat, am devenit bogat!”

Cu inima plină de speranță, pensionarul s-a îndreptat spre o tutungerie pentru a verifica autenticitatea vestei, dar bucuria i-a fost curând spulberată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Vânzătorul de acolo l-a adus brusc cu picioarele pe pământ, informându-l că numerele publicate în ziar nu erau cele corecte.

Într-o întorsătură neașteptată de evenimente, s-a dovedit că ziarul a publicat o secvență greșită de numere, care, prin coincidență, era identică cu cea jucată de L.B.

Acesta a trecut, în numai două ore, de la visul de a avea 64.200.000 de euro la realitatea amară că nu a câștigat nimic.

Dezamăgit și afectat, L.B. a mărturisit că experiența l-a făcut să se teamă chiar și de un posibil infarct, având în vedere vârsta sa înaintată.

Pensionarul se gândește acum la posibilitatea de a întreprinde acțiuni legale împotriva ziarului responsabil pentru publicarea numerelor greșite, care i-au dat speranțe false de a trăi o viață complet diferită.

Distribuie acest articol