Un italian își acuză soția că are relații intime cu propriul fiu. „Era pe jumătate dezbrăcată și fiul meu era cu ea”

Într-o mărturisire zguduitoare făcută la telefon pentru publicația Prima Chivasso, un bărbat din localitatea italiană Chivasso (provincia Torino din Piemonte) pe care sursa citată l-a numit „Andrea” pentru a-i proteja identitatea, a povestit despre cea mai urâtă noapte din viața sa, după ce și-a surprins soția întreținând relații intime cu propriul fiu.

„Presupun că această poveste este greu de crezut, dar este adevărată. Aveam unele suspiciuni, dar nu aș fi crezut vreodată că se va sfârși în acest fel.

Acum, sunt la 32 de metri înălțime de sol și vă asigur că am dorința de a mă arunca și a pune capăt tuturor”, a spus bărbatul italian.

El a explicat apoi că lucrează frecvent în deplasări, în afara regiunii, iar în seara zilei de miercuri, 26 iulie 2023, a plecat de acasă spre locul de muncă, situat la peste o sută de kilometri distanță, pentru a fi la timp acolo a doua zi.

„Pe drum, însă, mi-am dat seama că am uitat acasă medicamentele vitale pe care le iau de mult timp, așa că m-am întors la Chivasso.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Am parcat în fața casei și, ridicând capul, i-am văzut pe balcon: ea era pe jumătate dezbrăcată, și fiul meu era cu ea. Am început să țip, iar ei au fugit în casă, încuindu-se înăuntru”, a povestit Andrea.

Cu nervii la limită, bărbatul a sunat la 112, dar a fost nevoit să aștepte o oră și jumătate sosirea carabinierilor, deoarece au fost nevoiți să vină de la o stație din afara orașului, a mai spus el.

Bărbatul le-a povestit militarilor ce s-a întâmplat, iar aceștia l-au ajutat să intre în casă pentru a-și lua medicamentele și apoi a plecat.

Andrea mai precizat, de asemenea, că în momentul în care se pregătea să coboare cu liftul, a auzit-o pe soția lui spunându-i fiului: „Ne-a descoperit”. Această revelație i-a zdruncinat întreaga lume și i-a declanșat o dorință de autodistrugere.

„În acea casă nu vreau să mă mai întorc, voi cere unui prieten să mă găzduiască. Ceea ce s-a întâmplat este imposibil de suportat. M-am gândit chiar și să mă duc la firmă și să mă spânzur de macaraua din depozit.

Sunt mereu plecat din cauza muncii și, sincer, aveam unele suspiciuni, dar niciodată nu aș fi crezut că ar putea fi adevărate”, a conchis bărbatul italian.

Distribuie acest articol