Un italian s-a îndrăgostit de badanta mamei sale și i-a dăruit 300.000 de euro. Îngrijitoarea a fost trimisă în judecată

O badantă în vârstă de 47 de ani a fost trimisă în judecată la Carpi, regiunea Emilia-Romagna, acuzată de manipularea unui bărbat vulnerabil, informează Sul Panaro news.

Se presupune că femeia ar fi primit cadouri în bani, în sumă totală de aproximativ 300.000 de euro, de la fiul femeii pe care badanta o îngrijea.

O parte semnificativă a acestor fonduri provine din contul mamei bărbatului, care l-a însărcinat să-i plătească badantei salariul pentru serviciile de îngrijire.

Fiul, în schimb, s-ar fi îndrăgostit de îngrijitoarea mamei sale și de-a lungul timpului ar fi transferat pe numele femeii diverse sume de bani, pentru un total de 300.000 de euro.

În prezent, bărbatul este reprezentat de un administrator de sprijin (amministratore di sostegno), dar la momentul transferurilor financiare era considerat în deplinătatea facultăților mintale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Investigatorii susțin că badanta l-ar fi indus în eroare cu privire la posibilitatea unei relații sentimentale între ei.

Îngrijitoarea spune că e nevinovată și susține că banii primiți de la bărbat au fost doar plăți legitime pentru îngrijirea mamei acestuia.

Ancheta în acest caz este în desfășurare, iar detaliile continuă să fie dezvăluite pe măsură ce procesul avansează.

Această situație ridică probleme importante privind vulnerabilitatea persoanelor în vârstă și relațiile lor cu cei care le oferă îngrijire.