Un italian s-a sinucis în România în ajunul Paștelui catolic. „Dumnezeu știe!”

Un bărbat italian în vârstă de 37 de ani a ales să-și pună capăt zilelor în ajunul Paștelui catolic, aruncându-se de la etajul 7 al unui bloc din Deva, județul Hunedoara, informează Antena 3.

Tragedia s-a petrecut la primele ore ale dimineții de sâmbătă, 8 aprilie 2023

Poliția municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 că bărbatul s-a aruncat în gol de la etajul 7 al blocului în care locuia, de pe strada Mihai Viteazul, iar în urma impactului cu solul acesta a decedat.

photo_2023-04-09_12-54-02
Locul în care a căzut de pe bloc bărbatul italian. Foto: captură video Antena 3

Din primele cercetări preliminare, nu există suspiciuni de comitere a vreunei infracțiuni. Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Bărbatul era cetățean italian, dar locuia și lucra în România de câțiva ani.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
1200-2023040910248 (5)
Blocul de pe care s-a aruncat bărbatul italian și un pompier spălând strada unde a fost găsit trupul neînsuflețit. Sursa foto: captură video Antena 3

Nu se cunoaște motivul care l-a determinat să-și ia viața. Vestea sinuciderii i-a șocat pe colegii de muncă ai italianului, aceștia declarând că bărbatul era un om muncitor și nu dădea semne că ar avea probleme financiare sau să sufere de depresie.

„M-am uitat pe geam şi am văzut o salvare. Apoi s-au adunat mai multe, poliţia. S-a aruncat jos. Nu știu… Dumnezeu știe!”

„Din primele cercetări preliminare, nu sunt suspiciuni de comiterea vreunei infracțiuni”, a transmis Poliția Hunedoara. Bărbatul care s-a aruncat era catolic.

Poliţiştii români au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi încearcă acum să afle motivul pentru care bărbatul a decis să îşi pună capăt zilelor. Video mai jos: