Un italian și-a abandonat cei 4 copii pe stradă pentru a-i face în ciudă soției. Doi dintre micuți sunt bebeluși

Un bărbat italian în vârstă de 24 de ani, rezident în Germania și tată a patru copii, i-a adus pe micuți în orașul italian Brescia (Lombardia) în dimineața zilei de duminică, 16 aprilie,  și i-a abandonat pur și simplu pe trotuarul din fața fostei locuințe a socrilor săi pentru a-i face în ciudă soției cu care se certase.

După cum relatează Quotidiano di Puglia, cei patru frățiori, dintre care doi încă în scutece, au fost găsiți așezați în tot atâtea scaune auto pentru copii de către locuitorii cartierului Urago Mella și, după ce inițial au fost predați carabinierilor, în final au fost încredințați mamei și bunicilor materni.

După ce și-a părăsit copiii (doi gemeni de 8 luni, unul de 2 ani și altul de 3 ani) tatăl a plecat de acolo în jurul orei 4:30 dimineața. Micuții au fost reperați de locatarii clădirii în fața căreia fuseseră abandonați și care au alertat imediat poliția.

Ajunși de urgență la fața locului, carabinierii i-au găsit pe copilași înghețați și speriați, i-au învelit în pături și au alertat serviciile medicale de la 118. Lucrătorii sanitari i-au transportat la spital pentru a le verifica starea de sănătate care, din fericire, a fost excelentă pentru toți.

Investigațiile au arătat că cei doi soți, rezidenți în Germania, s-ar fi certat. Din acest motiv, femeia a decis să se întoarcă temporar în Brescia, la părinții ei, lăsând copiii în grija soțului. Câteva zile mai târziu, acesta s-a întors în Italia și a decis să-și abandoneze copiii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

El a declarat ulterior poliției că a făcut acest gest cu intenția de a-și avertiza soția să iasă afară și să-i ia din stradă. Numai că femeia locuia în cealaltă parte a orașului, deoarece părinții ei se mutaseră de curând la o altă adresă.

Potrivit reconstituirii carabinierilor, tatăl a ținut copiii în custodie ceva timp, după ce soția sa se întorsese în Italia din Germania dar, la rândul său, a fost nevoit să se întoarcă în Italia pentru a-și ajuta tatăl bolnav.

Așa că bărbatul a luat copiii cu el apoi i-a lăsat în fața vechii reședințe a socrilor, dar fără să știe că aceștia nu mai locuiesc acolo. Imediat după abandonarea micuților, tatăl bolnav al bărbatului a anunțat-o pe mama copiilor de fapta fiului său printr-un apel telefonic.

Doar o jumătate de oră a durat și mama micuților a ajuns într-un suflet la fața locului, unde a găsit prezența carabinierilor și a medicilor care deja acordaseră copiilor primul ajutor.

- Continuarea după publicitate -

După cum relatează fanpage.it, pe lângă cercetările pe care anchetatorii le fac asupra bărbatului acuzat de abandonul minorilor, Tribunalul pentru Minori din Brescia, împreună cu asistenții sociali, verifică dacă mama este aptă să păstreze custodia copiilor.

@rotalianul