Un italian și badanta mamei sale, care devenise amanta lui, au bătut-o pe soția bărbatului până au băgat-o în spital

În Castellammare di Stabia, regiunea Campania, o femeie a fost supusă unui regim de abuzuri și violențe fizice din partea soțului ei, după ce a descoperit că acesta avea o relație extraconjugală cu badanta tânără a mamei sale, informează Il Mattino.

Incidentele de violență din partea bărbatului, uneori cu complicitatea îngrijitoare, au escaladat până la punctul în care soția a fost internată în stare gravă la spital, având o leziune severă la rinichiul stâng.

Conform declarațiilor făcute de copiii cuplului, mama lor ar fi observat de ceva timp comportamentul necorespunzător al tatălui lor și era la cunoștința faptului că soțul ei avea o relație cu badanta.

Ultimul episod violent a avut loc la începutul acestei luni, când bărbatul a strâns-o de gât pe soția sa în timp ce îngrijitoarea marocană a lovit-o repetat cu picioarele, provocându-i răni serioase care au necesitat internarea de urgență și tratament pentru leziuni grave la rinichi.

Investigațiile au început după ce victima a ajuns la Urgențe, iar povestea ei a fost confirmată și de alte mărturii, inclusiv cele ale copiilor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Soțul este acum acuzat de maltratare familială și violență, iar împreună cu tânăra marocană este acuzat de provocarea de leziuni grave.

Situația îngrijitoarei marocane se complică și mai mult, deoarece aceasta se află în Italia fără permis legal de ședere.

Autoritățile continuă investigațiile pentru a clarifica amploarea abuzurilor.