Un moldovean și o italiancă au cucerit titlul de campioni mondiali la dans sportiv

Nicole Civita, în vârstă de 23 de ani, și Dumitru Cernei, de 27 de ani, originar din Republica Moldova, au fost premiați de administrația locală din Lavagna (Liguria) pentru remarcabila lor performanță în lumea dansului sportiv.

Cuplul a cucerit recent titlul mondial în cadrul competiției Csit South American Show Dance, desfășurată la Varna, în Bulgaria, informează Levante News.

Nicole și Dumitru sunt specializați în dansuri latino-americane. Nicole dansează de la vârsta de 3 ani, iar Dumitru de la 7.

Captură de ecran 2023-11-26 145139
Nicole Civita și Dumitru Cernei, campioni la dans sportiv. Sursa foto: Instagram

Ei au impresionat juriul și publicul cu spectacolul lor intitulat „Lo Sceicco e la schiava” („Șeicul și sclava”), o reprezentație în care rolurile se inversează surprinzător, Nicole devenind stăpâna, iar Dumitru, sclavul ei.

În cadrul ceremoniei, cuplul a primit o cupă distinctivă, pe care o vor plasa alături de trofeul simbol al victoriei lor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În semn de recunoaștere a originilor lor, Biserica românească a conferit cuplului insigne cu Sfântul Dimitrie, iar reprezentanța moldavă le-a oferit un calendar 2024 personalizat cu fotografii ale celor doi dansatori.

Înaintea ceremoniei de premiere, Nicole și Dumitru au oferit o demonstrație de rumba, dansul pasiunii și al iubirii, captivând audiența cu eleganța și senzualitatea lor.

Această distincție subliniază talentul excepțional și dedicarea lui Nicole Civita și Dumitru Cernei în arta dansului sportiv, reconfirmându-le statutul de campioni mondiali și aducând mândrie orașului Lavagna. VIDEO mai jos: