Un motan crescut în România, cel mai frumos din lume. A câștigat titlul de World Winner 2023

În lumea competițiilor felinelor de rasă, un motan din rasa Maine Coon pe nume Elros, născut și crescut pe meleaguri românești, a făcut istorie.

Elros, în vârstă de 4 ani, a fost încoronat cel mai frumos motan din lume, adjudecându-și titlul de World Winner 2023 la o expoziție de prestigiu internațional, informează Observator.

Evenimentul a avut loc la noul și modernul Parc des Expositions din Strasbourg, Franța, în weekend-ul trecut, pe 28 și 29 octombrie.

photo_2023-11-02_12-39-58
Sursa foto: Observator

Expoziția mondială FIFe World Show, gazda competiției, a strâns peste 1.300 de pisici din întreaga lume, iar mii de vizitatori au venit să le admire pe parcursul celor două zile.

RO Panco’s Elros, un motan născut și crescut în România a cucerit juriul și a triumfat în cea mai dificilă categorie a concursului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Yann Panco, crescătorul lui Elros, domiciliat în București, aduce astfel în România primul trofeu mondial de acest gen, un triumf nu doar pentru Elros, dar și pentru comunitatea crescătorilor de pisici de rasă din țară.

Succesul lui Elros nu este doar o dovadă a frumuseții sale necontestabile, dar și a dedicării și profesionalismului cu care Yann Panco și-a crescut campionul.

Acest triumf va rămâne cu siguranță în istoria competițiilor felinelor de rasă și va aduce un plus de notorietate crescătorilor români de pisici.