Un român a pierdut banii munciți în străinătate după ce și-a făcut o amantă cu 29 de ani mai tânără ca el

Un bărbat român în vârstă de 52 de ani trece printr-o perioadă grea a vieții sale, după ce a pierdut toți banii pe care a reușit să-i agonisească în Franța, unde a muncit din greu pentru mai mult timp.

El s-a încurcat cu o femeie mai tânără cu 29 de ani, care în cele din urmă l-a părăsit plecând în Germania cu alt bărbat, nu înainte de a-i lua banii și bijuteriile.

Într-un interviu în exclusivitate la Acces Direct, Sebastian a povestit despre întâlnirea cu Vali și cum s-a îndrăgostit de ea

Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, iar după șase luni de socializare, și-au dat întâlnire la Iași.

„Am 52 de ani și ea 23 de ani. Avea 17 ani jumate când ne-am cunoscut. Nu s-a rezolvat nimic. Am cunoscut-o pe Vali, ea este din Iași. Ne-am cunoscut pe Facebook, am socializat o perioadă de 6-7 luni cu ea.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ne-am înțeles să ne întâlnim în Iași. Am venit în Iași și m-am întâlnit cu ea la un hotel am plecat într-un mall și am făcut niște cumpărături, iar mai apoi am dus-o acasă la părinții ei. Am cheltuit în prima zi 1.300 de euro.

Din momentul acela am decis să rămânem iubiți. Mi-a cerut să fim discreți și să nu ne știe nimeni. Eram căsătorit și am o fetiță. După ce am plecat din Iași m-am dus în Franța și în fiecare lună îi trimiteam sume de bani. De câte ori îmi cerea de atâtea ori îi trimiteam.”

 

Sebastian, care avea deja o familie și o fiică, a decis să renunțe la locul de muncă din Franța și să se mute cu Vali, în România

„Am avut o relație cu ea în jur de un an de zile. Mi-a cerut să renunț la Franța, eu fiind stabilit în Franța și să vin să mă stabilesc în România. Am renunțat la serviciu și m-am mutat cu ea în Iași. Ea lucra într-un supermarket, iar eu la rândul meu m-am angajat în Iași. Am stat împreună 4 luni”, a povestit bărbatul.

Îndrăgostit nebunește de Vali, Sebastian i-a cerut soției sale divorțul, dar femeia a refuzat. „Eu am vorbit cu fosta soție și i-am cerut divorțul, însă nu a vrut să mi-l dea. O iubeam pe această fată, nu credeam că voi ajunge victimă”, a declarat Sebastian

Deși Sebastian a investit timp și bani în relația lor, Vali s-a îndepărtat de el, blocându-l pe rețelele de socializare și furându-i o parte din bani și bijuteriile

Între timp, însă, tânăra Vali s-a îndrăgostit de un alt bărbat, cu care a plecat în Germania, iar bărbatul s-a trezit fără banii munciți în Franța și fără bijuteriile prețioase pe care le deținea. A depus o plângere la poliție, însă până în acest moment nu s-a luat nicio măsură în acest caz.

Cazul lui Sebastian reprezintă o lecție dureroasă despre consecințele iubirii pentru o persoană nepotrivită, care în acest caz a provocat suferință și pierderi financiare.

Distribuie acest articol