Un român din Italia a scăpat ca prin miracol cu viață în urma unui accident rutier

Un accident neobișnuit care a avut loc ieri dimineața pe Via Nazzareno Strampelli din Ardea, o localitate de lângă Roma, în Lazio, a șocat pe toți cei prezenți la fața locului.

În ciuda gravității accidentului însă, șoferul mașinii a reușit să iasă din autovehicul – care era complet distrus – fără nicio zgârietură, relatează Corriere della Cittá.

incidente-Ardea-via-Strampelli
Mașina condusă de bărbatul român. Sursă foto: ilcorrieredellacitta.com

Ajunși la fața locului, polițiștii locali și personalul medical al serviciului 118 au fost uimiți când l-au văzut pe bărbat, un cetățean de origine română, practic nevătămat după accidentul dramatic în care a fost implicat.

Bărbatul se deplasa pe Via Strampelli către Via Laurentina, când, în apropierea intersecției cu Via della Muratella, a ieșit de pe carosabil.

Mașina a zburat literalmente, intrând în proprietatea de la numărul civic 50. În urma sa, a rămas distrus gardul, câțiva măslini și o poartă. În timpul periplului său, autovehiculul a dărâmat chiar și un stâlp de beton.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După impactul cu un zid, mașina a căzut înapoi pe drum, răsturnându-se. Proprietarii casei, atrași de zgomot, au ieșit în fugă, îngroziți și uimiți, temându-se că bărbatul a fost grav rănit.

Au sunat imediat la salvare, la fața locului sosind personalul medical al serviciului 118 și poliția locală din Ardea.

Spre surprinderea tuturor însă, bărbatul român nu a suferit răni. Daunele – destul de numeroase – au fost doar materiale.

Echipajul de la serviciul 118 a verificat starea de sănătate a conducătorului auto, care, în afară de un șoc, nu a suferit nicio vătămare.

- Continuarea după publicitate -

Ancheta a fost realizată de agenții de poliție locală din Ardea. După ce au liniștit șoferul, acesta a fost amendat pentru viteză excesivă: poliția a constatat că accidentul s-a produs tocmai din cauza depășirii limitelor de viteză permise de lege.

Pe același drum au avut loc mai multe accidente „neobișnuite”, uneori cauzate de depășirea limitelor de viteză.

Cum ar fi cel care a avut loc în februarie anul trecut, când doi cetățeni de origine nord-africană s-au izbit de zidul unei case și de un copac dintr-o proprietate privată.

În acel caz, accidentul a provocat două victime, una dintre acestea fiind în stare foarte gravă.

A fost nevoie chiar de un elicopter pentru a transporta victima la camera de urgență a spitalului S. Camillo din Roma, în timp ce celălalt rănit a fost dus la S. Anna din Pomezia.

Bărbatul rănit, cunoscut de poliție pentru antecedente penale, conducea fără permis, în timp ce pasagerul nu avea acte.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20