Un român din Italia a scăpat ca prin miracol cu viață în urma unui accident rutier

Un accident neobișnuit care a avut loc ieri dimineața pe Via Nazzareno Strampelli din Ardea, o localitate de lângă Roma, în Lazio, a șocat pe toți cei prezenți la fața locului.

În ciuda gravității accidentului însă, șoferul mașinii a reușit să iasă din autovehicul – care era complet distrus – fără nicio zgârietură, relatează Corriere della Cittá.

incidente-Ardea-via-Strampelli
Mașina condusă de bărbatul român. Sursă foto: ilcorrieredellacitta.com

Ajunși la fața locului, polițiștii locali și personalul medical al serviciului 118 au fost uimiți când l-au văzut pe bărbat, un cetățean de origine română, practic nevătămat după accidentul dramatic în care a fost implicat.

Bărbatul se deplasa pe Via Strampelli către Via Laurentina, când, în apropierea intersecției cu Via della Muratella, a ieșit de pe carosabil.

Mașina a zburat literalmente, intrând în proprietatea de la numărul civic 50. În urma sa, a rămas distrus gardul, câțiva măslini și o poartă. În timpul periplului său, autovehiculul a dărâmat chiar și un stâlp de beton.

După impactul cu un zid, mașina a căzut înapoi pe drum, răsturnându-se. Proprietarii casei, atrași de zgomot, au ieșit în fugă, îngroziți și uimiți, temându-se că bărbatul a fost grav rănit.

Au sunat imediat la salvare, la fața locului sosind personalul medical al serviciului 118 și poliția locală din Ardea.

Spre surprinderea tuturor însă, bărbatul român nu a suferit răni. Daunele – destul de numeroase – au fost doar materiale.

Echipajul de la serviciul 118 a verificat starea de sănătate a conducătorului auto, care, în afară de un șoc, nu a suferit nicio vătămare.

Ancheta a fost realizată de agenții de poliție locală din Ardea. După ce au liniștit șoferul, acesta a fost amendat pentru viteză excesivă: poliția a constatat că accidentul s-a produs tocmai din cauza depășirii limitelor de viteză permise de lege.

Pe același drum au avut loc mai multe accidente „neobișnuite”, uneori cauzate de depășirea limitelor de viteză.

- Continuarea după publicitate -

Cum ar fi cel care a avut loc în februarie anul trecut, când doi cetățeni de origine nord-africană s-au izbit de zidul unei case și de un copac dintr-o proprietate privată.

În acel caz, accidentul a provocat două victime, una dintre acestea fiind în stare foarte gravă.

A fost nevoie chiar de un elicopter pentru a transporta victima la camera de urgență a spitalului S. Camillo din Roma, în timp ce celălalt rănit a fost dus la S. Anna din Pomezia.

Bărbatul rănit, cunoscut de poliție pentru antecedente penale, conducea fără permis, în timp ce pasagerul nu avea acte.