Un român din Italia a sunat la Poliție și a spus că se va sinucide după ce s-a certat cu iubita. Salvat în ultimul moment

O tragedie a fost evitată de agenții de poliție din Ancona, provincia italiană cu același nume din regiunea Marche, în cursul nopții de 7 august 2023, după ce au primit un apel de la un bărbat de 34 de ani, de naționalitate română, care amenința că se va sinucide.

Bărbatul, care are și diferite antecedente penale, a fost găsit de forțele de ordine în apropierea Cimitirului Ebrei din localitate, relatează cotidianul digital Ancona Today.

Se pare că o ceartă cu partenera sa l-a determinat să consume alcool în exces și, aflat în stare avansată de ebrietate, a decis să-și pună capăt zilelor.

Deși bărbatul nu a specificat la telefon unde se află, polițiștii au reușit să-l găsească folosind tehnologie de geolocalizare a apelului.

În timp ce unul dintre polițiști a rămas în legătură telefonică cu el, încercând să-l convingă să renunțe la intențiile sale, o patrulă de poliție s-a deplasat l-a locația respectivă și l-a găsit pe românul cu tendințe sinucigașe în apropiere de o clădire părăsită.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Acesta se plimba periculos de aproape de marginea unei prăpastii când agenții au intervenit pentru a-l salva, mai precizează sursa citată.

După ce a fost oprit de polițiști să-și ducă la capăt gestul extrem, conaționalul nostru a fost dus la spital pentru a primi îngrijirile necesare.

amico-blu

Distribuie acest articol