Un român din Italia s-a urcat pe o macara și amenință că se sinucide: „Dați-mi înapoi casa și câinii sau mă arunc”

Momente tensionate pe Via Filadelfia din Torino, luni, 9 octombrie. Un român s-a urcat pe o macara și amenință că se sinucide. Un negociator este la fața locului și duce tratative cu bărbatul respectiv.

Conaționalul nostru, al cărui gest extrem a fost semnalat prin apel la numărul de urgență 112 de către un trecător care l-a văzut urcând pe macara în jurul orei 11:30, a declanșat o mobilizare semnificativă a forțelor de ordine și a echipei de salvare, precum și adunarea unei mulțimi de curioși la fața locului.

„Ajutați-mă, dați-mi înapoi casa și câinii sau mă arunc”, a strigat bărbatul de la înălțimea la care se afla, potrivit La Repubblica.

1200-20231009123549 (3)
Un român din Italia s-a urcat pe o macara și amenință că se sinucide: „Dați-mi înapoi casa și câinii sau mă arunc”. Foto: La Repubblica

Situația devine și mai încordată, întrucât românul pare să nu aibă intenția de a coborî prea repede de pe macara.

El a fost evacuat din apartamentul de pe Via Nizza, unde locuia împreună cu mama sa și cu cei doi câini ai săi.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Animalele au fost confiscate de către autorități și duse la un adăpost de animale, o decizie pe care bărbatul nu a acceptat-o, ajungând la un gest disperat pentru a-și exprima nemulțumirea și disperarea.

Pompierii și negociatorii Poliției de Stat au intervenit, căutând soluții pentru a rezolva situația.

Salvatorii, ajutați de o macara cu braț telescopic, s-au apropiat de bărbat, încercând să-l convingă să coboare și oferindu-i o sticlă de apă în semn de bunăvoință. Totuși, până în prezent, bărbatul a refuzat să coopereze.

Negocierile continuă, iar cererile bărbatului sunt clare: el vrea să-i fie returnată casa și câinii.

În același timp, Poliția locală a închis circulația în zonă pentru a facilita operațiunile și pentru a asigura desfășurarea în bune condiții a intervențiilor echipelor de salvare.