Un român din străinătate și-a ucis vecinul, tot român, și a fugit de la locul faptei. Căutat de poliție

Într-un eveniment tragic care a zguduit comunitatea românească din Spania, Ion Valentin R., în vârstă de 48 de ani, a fost ucis de vecinul său, tot român, pe nume Gheorghe J.

Incidentul s-a petrecut luni dimineața, 12 februarie, în jurul orei 10:45, pe un drum rural ce leagă localitățile Cambrils și Vinyols i els Arcs, din regiunea Baix Camp, Tarragona, conform informațiilor furnizate de El Caso.

Între cei doi vecini români existau deseori certuri și conflicte

Gheorghe J. este acuzat de autorități că, în culmea unui astfel de conflict, a decis să-și încheie disputele cu Ion Valentin prin mijloace extreme, recurgând la o violență de neimaginat.

Conform anchetei desfășurate de autoritățile spaniole, Gheorghe l-a lovit intenționat pe Ion cu mașina, apoi a coborât din autovehicul și i-a aplicat mai multe lovituri de picior în zona capului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După ce l-a accidentat și bătut, Gheorghe și-a lăsat conaționalul să moară în mijlocul drumului și a fugit de la locul faptei.

Echipele de intervenție ale Poliției Catalane și Serviciului de Urgență Medicală, alertate rapid despre incident, au ajuns la fața locului, unde l-au găsit pe Ion Valentin încă în viață.

Înainte de a-și da ultima suflare, acesta a reușit să comunice autorităților că a fost lovit intenționat de către vecinul său, Gheorghe, care l-a și bătut.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipele medicale, Ion Valentin nu a supraviețuit.

În prezent, autoritățile au demarat o amplă operațiune de căutare pentru a-l găsi pe Gheorghe J., principalul suspect în acest caz.

Investigațiile continuă, iar poliția este încrezătoare că va reuși să-l aresteze pe ucigaș în curând, desfășurându-și activitatea sub stricta confidențialitate impusă de autorități.

Distribuie acest articol