Un român întors din străinătate și-a sugrumat fosta iubită, apoi a încercat să se sinucidă

Un eveniment tragic a zguduit comunitatea din Petroșani sâmbătă dimineața, 9 decembrie, când Laura Simon, medic veterinar, în vârstă de 31 de ani, a fost omorâtă chiar în cabinetul în care profesa.

Principalul suspect în acest caz este un bărbat de 30 de ani, revenit recent din străinătate și despre care se crede că în trecut ar fi avut o relație cu victima, relatează publicația Kanal D.

Crima s-a petrecut în Cartierul Aeroport din municipiul Petroșani

Potrivit informațiilor, bărbatul, Robert Ștefan, care se întorsese din Irlanda, a mers la cabinetul veterinar sâmbătă dimineața. El și-ar fi ieșit din minți pentru că femeia a refuzat să reia relația cu el.

Cei doi au început să se certe și discuțiile dintre ei au escaladat rapid, culminând cu moartea tinerei femei, sugrumată de bărbat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul a strâns-o de gât până a lăsat-o fără suflare. Eforturile de resuscitare efectuate de echipajele medicale nu au reușit să o readucă la viață.

După comiterea crimei, Robert Ștefan și-a sunat o rudă aflată în Irlanda și i-a mărturisit ce a făcut. Aceasta ar fi anunțat-o pe o mătușă a băr­batului, iar femeia a sunat la Ser­viciul 112.

În acest timp, criminalul a încercat să-și pună capăt zilelor, provocându-și răni cu un cuțit în zona pieptului, apoi încercând să se spânzure. Polițiștii l-au găsit cu o funie în jurul gâtului.

Un subofițer pompier din cadrul Detașamentului de Pompieri Petroșani, aflat în misiune de sprijin, a tăiat funia și l-a salvat.

A fost preluat de un echipaj medical și transportat la Spitalul de Urgență din Petroșani, suferind răni considerate superficiale. El se află în custodia poliției și este investigat pentru omor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale acestei tragedii.

@rotalianul