Un român s-a dat drept preot în Italia, apoi carabinier și a ocupat abuziv un apartament

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, de naționalitate română, care era condamnat la doi ani de închisoare în Italia, a fost prins de carabinieri într-un autocar care se îndrepta spre Franța.

Totul a început când bărbatul a sunat la interfonul unei locuințe, pretinzând că este un preot și a convins un bătrân să-i deschidă ușa blocului pentru a binecuvânta casele.

Descoperind în bloc un apartament nelocuit, a intrat în interior și nu a mai plecat, informează Friuli Oggi.

În zilele următoare, a început să se împrietenească cu vecinii și, pentru a-i asigura, și-a schimbat rolul, pretinzând că de fapt e carabinier. Cu toate acestea, nu toți au fost convinși, iar în câteva luni au descoperit înșelătoria.

Bărbatul român a fost acuzat și condamnat de tribunalul din Torino la doi ani de închisoare pentru încălcarea domiciliului și uzurparea titlului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Crezând că poate scăpa de justiție, s-a urcat într-un autocar care se îndrepta spre Franța, dar a fost prins de carabinieri în urma unui control de rutină.

După ce i-au verificat identitatea și au descoperit că exista un mandat de arestare pe numele său, l-au arestat și l-au dus la închisoare.

@rotalianul