Un sicriu a luat foc în Italia în timpul unui priveghi. Rudele au fugit de teama flăcărilor și a fumului degajat

Un infern s-a abătut asupra cartierului Borgo Nuovo din Palermo în timpul incendiilor de vegetație din aceste zile, iar locuitorii spun că sunt în viață prin minune.

Incendiul a lovit una dintre familiile din zonă într-un moment de mare durere. Priveghiul unui bărbat în vârstă era în desfășurare când flăcările i-au forțat pe toți să fugă, abandonând sicriul, relatează Fanpage.

O scenă de coșmar trăită marți, 25 iulie, de locuitorii cartierului Borgo Nuovo, cel mai afectat de incendii și cel în care s-au constatat cele mai mari pagube.

Incendiul a pornit de la munții din apropierea caselor și a ajuns în scurt timp la locuințe.

În acel moment, din păcate, echipele de pompieri erau angajate în stingerea altor incendii și înainte de sosirea ajutoarelor, flăcările au ajuns până la casele de pe via Erice, zona Largo delle Petralie.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Suntem în viață printr-un miracol” au spus localnicii, dezvăluind că au fost nevoiți să fugă cu haine ude pe cap pentru a se apăra de flăcări și fum.

În acest timp, o familie participa la priveghiul unui pensionar decedat, dar flăcările și fumul gros degajat au forțat rudele să fugă și să abandoneze sicriul, care a fost parțial cuprins de flăcări.

Captură de ecran 2023-07-27 165055
Incinta în care se afla sicriul cu bărbatul decedat. Sursa foto: captură video Palermo Today

Membrii familiei au anunțat imediat autoritățile, iar primii care le-au venit în ajutor au fost polițiștii care au început să lupte cu flăcările folosind furtunuri cu apă. VIDEO aici: www.palermotoday.it/cronaca/incendio-borgo-nuovo-casa-fiamme-via-erice.html.

Până la sosirea pompierilor, oamenii s-au înarmat cu găleți și au ajutat și ei la domolirea incendiului.

Din fericire, nu au fost victime, dar în cartier au ars mai multe mașini, iar unele case au fost avariate.

Italia a fost lovită de furtuni violente și incendii. Cel puțin șapte persoane au murit marți după furtunile din nord și incendiile din Sicilia.

Distribuie acest articol