Un șofer de camion a uitat cum să conducă în timp ce se afla la volan. Descoperirea medicilor după radiografie

Un bărbat care lucra ca șofer de camion a rămas fără permis de conducere în urmă cu câteva luni după ce pur și simplu a uitat cum să conducă.

Potrivit publicației Hampshire Live, șoferul se afla pe autostrada M27 din Marea Britanie atunci când a trecut prin groaznicul episod.

În luna septembrie a anului trecut, Mark O’Meara, în vârstă de 47 de ani și originar din Andover, un oraș din Anglia, a simțit că își pierde din senin simțurile în partea dreaptă a corpului său în timp ce se afla la volanul camionului.

0_RER_SAH_06_04_2023_Mark_OMeara_Andover_brain_tumour
Mark O’Meara, 47 de ani. Foto: hampshirelive.news

„Credeam că sufăr un accident vascular cerebral sau că am un nerv blocat”, a spus el. „Am uitat cum să fac totul.”

Mark a tras imediat camionul pe dreapta și a sunat la 999 (numărul pentru urgențe din Marea Britanie), iar o ambulanță l-a preluat apoi și l-a dus la Spitalul General din Southampton.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

O scanare RMN a relevat descoperirea șocantă a unei leziuni pe creierul său, un gliom. Șoferul de 47 de ani a fost nevoit ulterior să predea permisul de conducere autorităților.

O radiografie ulterioară făcută în decembrie 2022 nu a arătat nicio schimbare a tumorii, care era de dimensiunea unei boabe de fasole și creștea pe creierul lui Mark. Cu toate acestea, între timp și-a recăpătat mobilitatea în braț și picior, mai precizează sursa citată.

Pasionat de atletism, Mark se pregătește să fie supus unei intervenții chirurgicale pe creier la începutul acestei săptămâni, cu numai câteva zile înainte de data la care ar fi trebuit să participe la o alergare planificată de 200 de mile în Țara Galilor de Sud pentru a strânge bani pentru cercetarea tumorilor cerebrale.

Vorbind înainte de operație, Mark a spus: „Planul meu este să mă refac după operație și să particip la provocare la sfârșitul anului în schimb.

Diagnosticul meu m-a făcut să mă opresc și să-mi dau seama că viața înseamnă mai mult decât muncă.

M-am trezit lucrând zile lungi, începând devreme dimineața și terminând târziu. Într-un fel, a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat pentru că m-a făcut să înțeleg ceea ce este important.”