Un șofer român din Italia se zbate între viață și moarte. Camioneta sa a intrat în zidul unei fabrici de băuturi alcoolice

Un accident grav a avut loc joi după-amiază la Nimis, în provincia Udine, unde un muncitor român în vârstă de 37 de ani, rezident în Buja, a suferit răni grave în urma coliziunii cu zidul distileriei Ceschia, unde se produce o mare varietate de băuturi alcoolice.

Bărbatul, care conducea o camionetă, a pierdut controlul vehiculului, ducând la impactul devastator, relatează Tele Friuli.

Echipajele de salvare, inclusiv pompierii, au intervenit rapid pentru a-l extrage pe bărbat din cabina camiontei distruse.

WhatsApp-Image-2023-11-24-at-10.07.54-1024x461
Sursa foto: Tele Friuli

În urma accidentului, victima a fost transportată de urgență la spitalul Santa Maria della Misericordia din Udine, unde acum se află internată în secția de Terapie Intensivă.

Autoritățile au demarat investigații pentru a determina circumstanțele exacte ale accidentului, iar la fața locului au fost prezente echipaje ale carabinierilor pentru efectuarea măsurătorilor necesare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Starea de sănătate a bărbatului este gravă, dar medicii fac tot posibilul pentru a-i salva viața.