Un tânăr de 27 de ani s-a sinucis pe aeroport aruncându-se în motorul unui avion

Un incident teribil a avut loc la Aeroportul Internațional San Antonio, din statul Texas, în SUA, unde un angajat aeroportuar s-a sinucis în fața colegilor săi sărind în motorul unui avion.

Potrivit Daily Mail, bărbatul a fost identificat ca fiind David Renner, în vârstă de numai 27 de ani, iar familia sa a dezvăluit că acesta a trăit o viață dificilă, având în trecut și alte încercări de sinucidere, deși în ultimele luni părea fericit și nu dădea nicio indicație că ar fi avut gânduri negre.

700-20230627213944
David Renner, 27 de ani.

Potrivit fratelui său, Joshua Renner, viața lui David a fost marcată de complicații, deoarece a crescut în două case diferite, așa cum se întâmplă adesea în cazul copiilor cu părinți divorțați.

Joshua a mai dezvăluit și că nu este prima dată când fratele său a încercat să-și ia viața: „Au mai fost și alte momente. De data aceasta am crezut că e diferit.”

Biroul Medicului Legist din Comitatul Bexar a confirmat că moartea lui David Renner a fost, într-adevăr, un act de sinucidere.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de vineri, 23 iunie 2023, atunci când un avion al companiei aeriene Delta tocmai aterizase și se pregătea să plece spre destinația următoare. Renner s-a aruncat atunci înspre motorul aeronavei și a fost „înghițit” de acesta, în timp ce colegii săi asistau cu groază la întreaga scenă.

1200-20230627213958
Echipele de intervenție la fața locului, pe aeroportul din San Antonio.

David Renner lucra pentru o companie care oferea servicii de suport la sol pentru Delta. Autopsia a confirmat că moartea sa a survenit în urma unor răni contondente și tăieturi grave, conform informațiilor furnizate de The Guardian.

Joshua a subliniat că, în ultimele luni, fratele său nu a dat nicio indicație de intenție suicidară. „Aproape cinci luni a fost liniștit și trăia fiecare zi din plin”, a spus el, menționând că nu existau semne alarmante în această perioadă.

Fratele său a descris pasiunea lui David pentru magie și talentul acestuia de a-i amuza pe cei din jur: „Îi plăcea să facă trucuri de iluzionism pentru prieteni și familie. Misiunea sa era să spună cel puțin o glumă pe zi.”

Cu toate acestea, Joshua a recunoscut că fratele său mai mare a avut de-a lungul timpului dificultăți de sănătate mentală. Părinții lor se asigurau că acesta primea îngrijire adecvată.

Incidentul a dus la întârzieri semnificative ale zborurilor din aeroport. Unifi Aviation, compania pentru care lucra Renner, a emis o declarație în care și-a exprimat regretul pentru pierderea unui membru al familiei aviatice:

„Suntem cu inimile îndurerate și în doliu pentru pierderea vieții unui membru al familiei aviatice din San Antonio.”

Autoritățile aeroportului San Antonio au declarat de asemenea că sunt „îndurerate” de decesul angajatului lor.

În ciuda impactului emoțional puternic, Consiliul Național pentru Siguranța Transporturilor a anunțat că nu va deschide o anchetă în legătură cu moartea lui Renner, deoarece „nu au fost probleme operaționale cu avionul sau aeroportul.”

Distribuie acest articol