Un zidar din Italia, care nu și-a primit salariul, s-a întors pe șantier și a început să distrugă tot ce lucrase

Un incident neobișnuit a avut loc luni, 22 aprilie, în Vicenza, pe Via Bellini, unde un tânăr zidar de 26 de ani, nemulțumit că nu și-a primit salariul a recurs la un gest extrem, distrugând o parte din ceea ce construise anterior în cadrul unui șantier local.

Folosind un picamer (ciocan pneumatic), muncitorul s-a dus la șantierul pe care lucrase și a început să distrugă totul, în ciuda faptului că lucrările erau finalizate, relatează Fanpage.

Problemele au început după ce tânărul, de naționalitate egipteană, care deține un permis de ședere legal, nu a fost remunerat pentru munca sa, deși efectuase mai multe lucrări în săptămânile anterioare.

În ciuda solicitărilor repetate adresate proprietarului șantierului, plățile au fost constant amânate, ceea ce l-a determinat pe muncitor să ia măsuri radicale.

Cei prezenți au chemat imediat forțele de ordine, care au intervenit prompt pentru a-l opri pe muncitor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Între timp, la fața locului a sosit și un coleg de-al muncitorului egiptean, care l-a calmat, explicându-i că trebuie să mai aștepte doar câteva zile pentru plată, așa cum îi spusese anterior angajatorul.

La acest punct, deși toți au fost informați despre posibilitatea de a acționa pe cale legală pentru a-și face dreptate, cei prezenți au decis să renunțe și să nu depună nicio plângere, așteptând ca situația să se rezolve.