Urcă pe trotuar cu un Ferrari – italian cu antecedente de violență sexuală împotriva unei îngrijitoare românce

La volanul modelului  612 Scaglietti de la Ferrari era omul de afaceri ialian Antonio Orsero. Acesta, sfidând orice lege scrisă și nescrisă, a urcat și a parcat bolidul său pe trotuarul din fața unui magazin în care a intrat ulterior pentru a-și face cumpărăturile, scrie ilsecolulxix.it.

Incidentul a avut loc ieri, 9 august, în jurul orelor 17.00, când, pe viale Pontelungo din Albenga, provincia Savona, Liguria, un Ferrari decapotabil trece de pasajul pietonal, face câteva manevre și urcă nestingherit, sub ochii nedumeriți ai trecătorilor, pe troruarul adiacent străzii pe care rula inițial. Șoferul, după ce a parcat practic în fața unui magazin de ochelari, coboară, cumpără din magazin obiectele dorite după care pleacă liniștit cu mașina ca și cum ar fi procedat în cea mai normală și mai legală situație.

Cetățenii revoltați au sesizat cazul agenților poliției stradale.

Antonio Orsero a fost condamnat pentru violențe sexuale împotriva unei femei românce în vârstă de 60 de ani

Antonio Orsero

În septembrie anul trecut, Antonio Orsero, era acuzat de violențe sexuale împotriva îngrijitoarei românce care își desfășura activitatea în cadrul familiei sale. Omul de afaceri italian a molestat românca în vârstă de 60 de ani, încercând să-i palpeze pieptul după care s-a masturbat în fața ei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pentru aceste fapte, Antonio Orsero primise o condamnare la închisoare de doi ani cu suspendare, fiind acuzat de violențe sexuale și violare de domiciliu, deoarece intrase nepoftit în casa victimei.