Urmărire ca-n filme în Italia! Român arestat după ce a lovit mașina carabinierilor și a fugit provocând un accident

În seara zilei de luni, 23 octombrie, în localitatea Casale sul Sile din provincia Treviso, un incident rutier provocat de doi hoți a stârnit panică printre localnici, informează Il Gazzettino.

Totul a început când o patrulă de carabinieri a încercat să oprească o mașină Lancia Delta, ocupată de doi indivizi cu un comportament suspect.

În încercarea de a evita controlul, cei doi au lovit mașina carabinierilor și au accelerat în direcția via Piave.

Pe Viale Trento Trieste, infractorii au intrat pe sensul opus în rond pentru a încerca să câștige distanță față de forțele de ordine care îi urmăreau, dar, făcând acest lucru, au provocat un accident, ciocnindu-se cu un alt vehicul, un autoturism Fiat 500, în care se aflau un bărbat de 68 de ani și o femeie de 47 de ani.

Pasagerii mașinii cu care s-au ciocnit au fost ușor răniți, dar au fost tratați la Urgențe și starea lor nu prezintă motive de îngrijorare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În urma impactului, mașina Lancia Delta s-a răsturnat, dar cei doi ocupanți au reușit să scape și au fugit pe jos, împărțindu-se în direcții diferite.

După o scurtă urmărire, unul dintre ei, un tânăr de 28 de ani de naționalitate română, a fost prins și arestat.

Acesta are antecedente pentru furt și a fost acuzat de „rezistență față de un funcționar public, fugă după un accident rutier, distrugere și vătămare corporală”.

Partenerul său a reușit să scape în întuneric și este căutat de autorități.

Între timp, tânărul arestat este ținut în arest la Comando Provinciale di Treviso, așteptând audierea care va avea loc în dimineața zilei de miercuri, 25 octombrie.

Poliția cercetează acum dacă cei doi au fost implicați în alte furturi din zona Casale sul Sile înainte de a fi intercepțați de carabinieri.