Varese: româncă obligată de concubinul său să se prostitueze. O bătea, îi lua toți banii și îi cheltuia la jocurile de noroc

Un bărbat român de 33 de ani, rezident în localitatea Busto Arsizio din provincia Varese a fost arestat de carabinieri pentru inducerea și exploatarea prostituției, maltratare și rezistență față de publicul oficial.

Potrivit acuzațiilor aduse de procuratură, bărbatul român își obliga concubina de câteva luni bune să se prostitueze iar toți banii pe care aceasta îi câștiga vânzându-și corpul erau luați cu forța de bărbat, care o bătea de fiecare dată când femeia se opunea.

Femeia, E.M., o tânără română de 29 de ani, a sunat la 112 în seara zilei de sâmbătă, 30 septembrie 2017, cerând ajutorul carabinierilor pentru a scăpa de bărbatul violent. Ajunși la apartamentul în care cei doi români locuiau, carabinierii l-au surprins pe bărbat în timp ce o bătea pe concubina sa.

La vederea militarilor, bărbatul român a început să devină violent chiar și cu carabinerii, încercând apoi să scape de aceștia fugind dar a fost imobilizat și arestat, ulterior fiind condus în penitenciarul din Varese.

Femeia română le-a povestit carabinierilor că bărbatul o obliga de câteva luni să se prostitueze și că a fost bătută de nenumărate ori de acesta fiindcă refuza să-i dea banii câștigați bărbatului, bani pe care el se ducea și-i cheltuia la jocurile de noroc. Bărbatul era cunoscut de autorități și pentru diverse furturi efectuate în localitate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ca de obicei, vă reamintim datele de contact la care trebuie să apelați pentru a denunța astfel de cazuri de violență asupra femeilor, fie că sunteți victimă sau sunteți doar martor:

Sursa: La Repubblica

Distribuie acest articol