Veneția: ceartă între conaționali români degenerează în crimă. Și-a înjunghiat colegul de apartament în gât

O ceartă între doi bărbați români care locuiau în același apartament a degenerat în crimă, în această dimineață de 9 martie 2018.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 5.00 dimineața, când doi bărbați de cetățenie română, în vârstă de 28 de ani, respectiv 37 de ani, care locuiau într-un mic apartament, cu o singură cameră, de pe via Mare Mediterraneo, din localitatea Mira Taglio din provincia Veneția, au început să se certe.

Clădirea unde a avut loc tragedia. Sursa foto: Il Gazzettino

Cearta dintre cei doi se pare că a avut loc fără să existe violență fizică, asta până când bărbatul de 28 de ani, după cum relatează ziarul Corriere della Sera, a decis să pună mâna pe un cuțit și să-l înjunghie în gât pe conaționalul său de 37 de ani.

Nu se cunosc încă motivele care l-au determinat pe bărbatul de 28 de ani, ce sosise de numai câteva luni în Italia și lucra ca muncitor pentru Fincantieri, să recurgă la acest gest oribil și să-și omoare conaționalul.

Potrivit sursei citate, un al treilea bărbat român, care locuia și el împreună cu protagoniștii tragediei, a asistat la întreaga scenă și a chemat imediat câțiva prieteni și colegi care, la rândul lor, au anunțat autoritățile, dat fiind că el nu vorbește prea bine limba italiană.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Sosiți la fața locului, carabinierii au găsit atât martorul, cât și criminalul, așteptându-i în curtea clădirii unde este situat apartamentul în care a avut loc crima. Bărbatul de 28 de ani nu a opus deloc rezistență în momentul arestării, mai precizează sursa citată. Acesta a fost arestat și dus în cazarmă pentru interogatorii.

La locul crimei a sosit și ambulanța dar pentru bărbatul de 37 de ani nu s-a mai putut face nimic. Lovitura de cuțit aplicată de criminal i-a fost fatală, deoarece i-a atins vena jugulară iar acesta a decedat în numai câteva minute.