Verona: tentativă de viol sub amenințarea cuțitului asupra unei femei românce de 54 de ani sosită de puțin timp în Italia

O femeie română de 54 de ani, ajunsă de puțin timp în Italia, în căutarea unei vieți mai bune, a trăit o noapte de coșmar după ce a ales să doarmă în gara din localitatea San Bonifacio, provincia Verona, neavând altundeva unde să meargă.

În jurul orei 4.00 din dimineața zilei de de 4 decembrie 2017, conaționala noastră, care s-a refugiat în gara din localitatea menționată mai sus, s-a văzut abordată de un tânăr cetățean algerian de 24 de ani, care a trezit-o din somn. Sub amenințarea cuțitului, acesta a obligat-o pe femeie să-și dea geaca jos, apoi a constrâns-o să-și dea și pantalonii jos, rănind-o chiar pe româncă prin aplicarea unei tăieturi pe față, care se va vindeca în câteva zile, relatează ziarul local Verona Sera.

- Continuarea articolului după publicitate -

Plânsetele femeii românce au atras atunci atenția unui bărbat de 45 de ani, originar din Congo, care a reușit să-l pună pe fugă pe tânărul algerian care încerca să o violeze pe conaționala noastră. Deși a încercat să-l blocheze, bărbatul congolez nu a reușit să-l prindă pe agresor, așadar a sunat imediat la carabinieri.

Sosiți la fața locului, carabinierii au reușit să-l prindă în scurt timp pe tânărul algerian de 24 de ani, care a încercat să agreseze chiar și carabinierii, lovindu-i cu pumnii și cu picioarele. În timpul urmăririi, militarii l-au văzut pe agresor aruncând un cuțit, încercând probabil să scape de probe, pe care ulterior l-au recuperat și au observat că era vorba despre un cuțit de vânătoare cu o lamă de 11 centimetri.

Întorcându-se cu tânărul capturat la gara unde a avut loc tentativa de viol, carabinierii au avut apoi confirmarea din partea femeii românce, care se afla încă în stare de șoc, că acela este agresorul, recunoscându-l imediat.

Tânărul algerian a fost arestat pe loc cu acuzația de tentativă de viol, precum și pentru rezistență și violență împotriva carabinierilor.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos