Verona: tentativă de viol sub amenințarea cuțitului asupra unei femei românce de 54 de ani sosită de puțin timp în Italia

O femeie română de 54 de ani, ajunsă de puțin timp în Italia, în căutarea unei vieți mai bune, a trăit o noapte de coșmar după ce a ales să doarmă în gara din localitatea San Bonifacio, provincia Verona, neavând altundeva unde să meargă.

În jurul orei 4.00 din dimineața zilei de de 4 decembrie 2017, conaționala noastră, care s-a refugiat în gara din localitatea menționată mai sus, s-a văzut abordată de un tânăr cetățean algerian de 24 de ani, care a trezit-o din somn. Sub amenințarea cuțitului, acesta a obligat-o pe femeie să-și dea geaca jos, apoi a constrâns-o să-și dea și pantalonii jos, rănind-o chiar pe româncă prin aplicarea unei tăieturi pe față, care se va vindeca în câteva zile, relatează ziarul local Verona Sera.

Plânsetele femeii românce au atras atunci atenția unui bărbat de 45 de ani, originar din Congo, care a reușit să-l pună pe fugă pe tânărul algerian care încerca să o violeze pe conaționala noastră. Deși a încercat să-l blocheze, bărbatul congolez nu a reușit să-l prindă pe agresor, așadar a sunat imediat la carabinieri.

Sosiți la fața locului, carabinierii au reușit să-l prindă în scurt timp pe tânărul algerian de 24 de ani, care a încercat să agreseze chiar și carabinierii, lovindu-i cu pumnii și cu picioarele. În timpul urmăririi, militarii l-au văzut pe agresor aruncând un cuțit, încercând probabil să scape de probe, pe care ulterior l-au recuperat și au observat că era vorba despre un cuțit de vânătoare cu o lamă de 11 centimetri.

Întorcându-se cu tânărul capturat la gara unde a avut loc tentativa de viol, carabinierii au avut apoi confirmarea din partea femeii românce, care se afla încă în stare de șoc, că acela este agresorul, recunoscându-l imediat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Tânărul algerian a fost arestat pe loc cu acuzația de tentativă de viol, precum și pentru rezistență și violență împotriva carabinierilor.

Distribuie acest articol