Viață grea pentru o româncă din Italia. Un italian i-a persecutat familia timp de 14 ani: „Străini de c…t, întoarceți-vă în țara voastră!”

În ultimii 14 ani, un pensionar italian în vârstă de 72 de ani, din Baricella, regiunea Emilia Romagna, a făcut grea viața unei familii de străini: tatăl albanez, mama româncă și fiul lor.

Exasperată de situație, românca s-a adresat carabinierilor, iar pensionarul va fi nevoit acum să părăsească apartamentul proprietate personală pentru că a primit o interdicție de a se mai apropia la mai puțin de 500 de metri de familia respectivă. El a fost găsit vinovat de acțiuni de hărțuire, menționează Bologna Today.

„Străini de c…t, întoarceți-vă în țara voastră!”, le-a strigat vecinul în repetate rânduri. „Întoarceți-vă în Albania cu barca!”

Bărbatul a persecutat familia cu insulte rasiste și amenințări. Mai mult, într-o zi, cei doi soți au găsit pe trotuarul casei un borcan plin cu fecale și un șoarece mort.

În 2021 bărbatul a primit o avertizare formală din partea Poliției din Bologna, dar asta nu a fost suficient pentru a-l opri. În luna februarie a acestui an, vecina, obosită de comportamentul agresiv al pensionarului, a cerut ajutorul carabinierilor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În consecință, dat fiind că nu a respectat avertizarea emisă în 2021, a fost emisă o ordonanță de evacuare din casă, cu respectarea obligatorie a unei distanțe de cel puțin 500 de metri față de persoanele jignite.

Măsura i-a fost notificată de carabinieri și bărbatul este forțat să-și părăsească locuința proprietate personală și să se mute într-un alt apartament, pus la dispoziție de serviciile sociale.