Viața unei românce din Italia salvată în ultima clipă de carabinieri. S-a cățărat pe o pasarelă deasupra autostrăzii

S-a întâmplat în seara zilei de vineri, 16 iulie 2021, în localitatea Pistoia din Toscana, unde o tânără femeie s-a cățărat pe o pasarelă, având intenții nefaste.

Din fericire, carabinierii sosiți la fața locului, la solicitarea unor trecători, au reușit să o salveze înainte de a se petrece o tragedie.

Din cele relatate de ziarul local Valdinievole Oggi, este vorba despre o tânără de naționalitate română în vârstă de 34 de ani.

Niște trecători, care au văzut-o pe conaționala noastră în stare de confuzie în timp ce se afla pe pasarelă, au fost cei care au sunat la 112 pentru a solicita ajutorul forțelor de ordine.

O patrulă a carabinierilor a intervenit imediat la adresa menționată mai sus și au găsit-o pe femeie cățărată pe gardul metalic de pe o pasarelă situată deasupra unei autostrăzi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Pasarela pe care se afla tânăra femeie.

Românca de 34 de ani se afla astfel la un pas de a provoca o tragedie, dar militarii au reușit să se apropie de ea, să o prindă și să o pună în siguranță la timp, mai precizează ziarul local.

Carabinierii au reușit apoi să o liniștească și au așteptat sosirea unei ambulanțe, femeia fiind transportată ulterior la spitalul din Pistoia pentru îngrijiri medicale.

Potrivit sursei citate, tânăra femeie este rezidentă în localitatea Prato, din aceeași regiune, și se afla deja sub tratament pentru probleme psihiatrice.