Viața unui tânăr român de numai 20 de ani răpusă în Italia în urma unui dramatic accident rutier

Un tragic accident rutier petrecut în seara zilei de vineri, 21 mai 2021, în localitatea Guidonia de lângă Roma, a dus la moartea unui tânăr de numai 20 de ani.

Din cele relatate de publicația Dentro Magazine, victima era un băiat de naționalitate română, rezident la Tivoli, și conducea o autoutilitară (conform altor surse locale, o Toyota Yaris).

Potrivit reconstituirii făcute de polițiști, conaționalul nostru se afla la kilometrul 29 300 de pe via Maremmana, pe teritoriul localității Guidonia Montecelio, când un autoturism SUV Mitsubishi Outlander, care se îndrepta spre via Tiburtina, a lovit frontal mașina condusă de tânărul român.

În urma impactului, cele două autovehicule au ieșit de pe carosabil și s-au răsturnat pe câmpul de lângă șosea.

Una dintre mașinile implicate în accident. Foto: tiburno.tv

Toyota condusă de cetățeanul român a ajuns în partea dreaptă a străzii și s-a izbit de un gard metalic al unei proprietăți private, în timp ce cealaltă mașină s-a răsturnat pe terenul din apropierea șoselei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La volanul mașinii Mitsubishi, spun anchetatorii, se afla un bărbat italian, în vârstă de 61 de ani și rezident la Roma, care a suferit răni grave și a fost transportat cu cod roșu de urgență la un spital din capitala Italiei.

Cealaltă mașină implicată în tragicul accident. Foto: tiburno.tv

Tânărul român de numai 20 de ani, în schimb, a fost transportat la spitalul „San Giovanni Evangelista” din Tivoli, dar a murit pe drum, în ambulanță, personalul medical nemaiputând face nimic pentru a-i salva viața.

Poliția Rutieră din Albano Laziale a intervenit la fața locului pentru investigațiile de rigoare și a fost deschisă o anchetă care va fi condusă de comisarul Paolo Barile.

Ambele autovehicule au fost puse sub sechestru, mai precizează sursele locale.